Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsströvarna 7-9 år

Vi gör mycket roligt tillsammans, men det roligaste av allt är nog övernattning i en stuga eller i ett tält. Då gör vi upp lägereld och lagar mat, sjunger, hittar på "bus" för att sedan krypa ner i sovsäcken med kompisarna runt omkring. Det blir minnen för livet.

Vi är ute i skogen och upplever den med alla våra sinnen. Vi lär oss hantera elden och kniven. Vi bygger vindskydd och lär oss knopar. Vi lär oss att hantera stormkök för matlagning och bakning. Tänk er doften av nybakad sockerkaka i skogen!

Strövarna lär sig även om djur och natur, så som svamp, bär, ätliga växter och inte minst om vår allemansrätt. En viktig del är också att lära sig samarbeta.

Vill du ställa ditt barn i kö till våra barngrupper?

Vi har flera barngrupper i Österåker, men intresset är stort för att delta i dessa grupper och genom att anmäla dig till en intresselista så kontaktar vi dig om och när en plats blir ledig. Intresseanmälan

Vill du starta en barngrupp?

Vi önskar att vi kunde ge plats åt alla barn som vill vara med, men vi saknar idag ledare för att göra detta möjligt. Vill du, eller känner du någon som vill hjälpa oss att ge barnen en chans att få uppleva naturen på nära håll? Vi hjälper dig att komma igång genom utbildning och rådgivning. Kontakta vår grenledare för information.

Kontakta grenledare