Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Välkommen till lokalavdelning Österåker

En lokalförening med över 1400 medlemmar i Åkersberga med omnejd! Häng med oss ut! Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Allt från barnverksamheten Skogsmulle och skogens värld till turer bland skog, vatten och fjäll. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga.

Har du kanske drömt om att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt. Välkommen att kontakta oss!

Friluftsfrämjandet Österåker fokuserar på kajakpaddling, MTB och långfärdsskridsko! Och självklart barnverksamhet så som Knytte, Mulle, Strövarna och Frilufsarna. Eller varför inte klättra med oss? Låt äventyret börja.

Under Hösten 2022 har vi:
- Paddlat varje onsdag (Bäversafari)
- Haft kamraträddningskurser varje lördag i Söra simhall
- Cyklat MTB varje måndag och torsdag (augusti till oktober)
- En hel del barngrupper igång på helgerna, (Knytte, Skogsmulle, Strövare och Frilufsare)
- Inomhusklättring tisdagar, torsdagar, fredagar och söndagar
- Gjort vandringar på Åland och i vår närmiljö

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Vill du ställa ditt barn i kö till våra barngrupper?

Vi har flera barngrupper i Österåker, men intresset är stort för att delta i dessa grupper och genom att anmäla dig till en intresselista så kontaktar vi dig om och när en plats blir ledig. Intresseanmälan

Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar!

Du är mer än välkommen att kontakta oss via e-post om du har frågor eller funderingar. Vår ordförande i Österåker heter Tobias Lundberg.

Skicka e-post

Har du drömt om att bli friluftsledare?

Det enda som slår att ta del av äventyret, är att leda det. Ditt engagemang bidrar till att människor kommer ut i naturen. Är du redo att bli en av oss?

Bli ledare