Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Välkommen till lokalavdelning Österåker

En lokalförening med över 1800 medlemmar i Åkersberga med omnejd! Häng med oss ut! Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Allt från barnverksamheten Skogsmulle och skogens värld till turer bland skog, vatten och fjäll. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga.

Har du kanske drömt om att bli friluftsledare? Eller vill du engagera dig på annat sätt inom friluftslivet? Då har du kommit rätt. Välkommen att kontakta oss!

Friluftsfrämjandet Österåker fokuserar på paddling, MTB och långfärdsskridsko! Och självklart barnverksamhet så som Knytte, Mulle, Strövarna och Frilufsarna. Eller varför inte klättra med oss? Låt äventyret börja.

Exempel på äventyr vi brukar arrangera:
- Paddling varje onsdag (Bäversafari)
- Kurs i kamraträddning varje lördag i Söra simhall
- MTB-cykling varje måndag och torsdag (augusti till oktober)
- Barngrupper på helgerna, (Knytte, Skogsmulle, Strövare och Frilufsare)
- Inomhusklättring tisdagar, torsdagar, fredagar och söndagar
- Vandringar på Åland och i vår närmiljö                                                                                                       

Vill du se vad vi gör eller har gjort? Följ oss på Instagram (@friluftsframjandetosteraker) eller Facebook (ffosteraker).

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Vill du ställa ditt barn i kö till våra barngrupper?

Vi har flera barngrupper i Österåker, men intresset är stort för att delta i dessa grupper och genom att anmäla dig till en intresselista så kontaktar vi dig om och när en plats blir ledig. Intresseanmälan

Vill du engagera dig?

Vill du engagera dig i Friluftsfrämjandet Österåker? Du kan hjälpa till med eventplanering, bli funktionär eller hjälpa till att hålla vår föreningslokal i fint skick till exempel. Engagera dig

Kontakta oss

Adress: Värdshusvägen 17, 184 33 Åkersberga

E-post: osteraker@friluftsframjandet.se