Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Klättra

Friluftsfrämjandet Österåker gillar klättring och därför har Du möjlighet att klättra med oss.

NY KLÄTTERVÄGG i nya multiarenan - superroligt!

Vi har bokat klätterväggen i nya multiarenan tre fasta kvällar i veckan (söndag, tisdag och torsdag) och varannan fredag (jämna veckor) med start september 2022. Anmäl dig nedan på aktuella äventyr (fler läggs upp löpande)!

Klättringsdagar och tider

Söndagar

Vi har öppen klättring på söndagkvällar där vi har ledare på plats som säkrar mellan kl 17-20. Kl 17-19 är det fokus på yngre barn och sista timmen mellan 19-20 är det äldre barn och vuxna som kan komma och prova klättring.

Tisdagar och torsdagar

På tisdagar kl.18-20 och torsdagar kl. 20-22 håller hallen öppet för klättring för de som innehar grönt kort, dvs vi har inte ledare på plats som säkrar men vi har ledare på plats som finns tillgängliga för frågor och tips, ni känner igen oss på våra blå tröjor. På tisdagar är det fokus på yngre barn och på torsdagar är det fokus på tonåringar och vuxna.

Fredagar

Varannan fredag (jämna veckor) har vi även familjeklättring för de som innehar grönt kort kl. 16-18. Fokus är på familjer med barn under 10 år. Vi finns tillgängliga för frågor och tips, men har inte ledare som står och säkrar.

Alla är välkomna

Nybörjare som erfarna välkomna! Vi har rep, selar och ett antal klätterskor. Ta gärna med egna om du har. Missa inte att prova på boulderingväggen där du kan klättra utan rep!

Logga in på denna hemsida och anmäl dig varje tillfälle, så vi vet hur många som kommer. Är du ännu inte medlem så finns ändå möjlighet att komma ner och testa klättring. Vi tar in föranmälda i första hand, men välkomnar nya klättrare.

Välkomna önskar ledarna i Friluftsfrämjandet Österåker!

Klättringsäventyr på gång

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning