Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Klättring

Vi klättrar i Österåkers multiarena 4 dagar i veckan - häng med oss in!

Vi har bokat klätterväggen i Österåkers multiarena tre fasta kvällar i veckan (söndag, tisdag och torsdag) och varannan fredag (jämna veckor). Vi håller till i hall Siarö. Anmäl dig nedan på äventyr (vi lägger upp fler äventyr löpande) för att delta.

Vi har även en automatisk säkring! Den som säkrar in klättraren behöver inneha grönt kort, detta kan Friluftsfrämjandets ledare på plats hjälpa till med.

Då och då kör vi kurser i Grönt kort - håll utkik om du är sugen på att ta Grönt kort, vi lägger upp kurserna här som äventyr.

Klättringsdagar och tider

Söndagar

Vi har öppen klättring på söndagar där vi har ledare på plats som säkrar mellan kl. 15-17 och kl. 19-20. Den första tiden är det fokus på yngre barn och den sista timmen mellan kl. 19-20 är det äldre barn och vuxna som vill klättra. Inget krav på grönt kort. Kl. 17-19 har vi klätterkurser som man kan anmäla sig till separat.

Tisdagar och torsdagar

På tisdagar kl. 18-20 och torsdagar kl. 19-21 håller vi hallen öppen för klättring, inget krav på grönt kort då vi har ledare på plats som kan hjälpa dig att använda våra automatiska säkringar. Eller varför inte använda den utmanande boulderväggen med många svårigheter? Har du/ni grönt kort klättrar ni fritt på någon av de många lederna. Vi har alltid ledare på plats som finns tillgängliga för frågor och tips, ni känner igen oss på våra blå tröjor.

Fredagar

Varannan fredag har vi även familjeklättring för de som innehar grönt kort kl. 16-18. Fokus är på familjer med barn under 10 år. Vi finns tillgängliga för frågor och tips, ledare som kan hjälpa till att använda automatiska säkringarna och boulderväggen är alltid tillgänglig, men vi har inte ledare som står och säkrar.

Alla är välkomna

Nybörjare som erfarna välkomna! Vi har rep, selar och ett antal klätterskor. Ta gärna med egna om du har. Missa inte att prova på boulderingväggen där du kan klättra utan rep!

Logga in på denna hemsida och anmäl dig varje tillfälle, så vi vet hur många som kommer. Är du ännu inte medlem så finns ändå möjlighet att komma ner och testa klättring. Vi tar in föranmälda i första hand, men välkomnar nya klättrare. Dyk in i hallen och lyssna med ledare om det finns möjlighet att testa på "drop-in".

Välkomna önskar ledarna i Friluftsfrämjandet Österåker!

Klättringsäventyr på gång

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning