Just nu kan vissa saker ta något längre tid att utföra, p.g.a driftstörningar. Läs mer här.

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vår verksamhet

Nacka erbjuder fantastiska möjligheter till aktivt friluftsliv genom sin unika natur - hav, sjöar och skog ett stenkast från storstaden. Genom Friluftsfrämjandet gör vi det möjligt för alla att kunna njuta av denna natur genom ledarledda aktiviteter.

Häng med oss ut! Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom flera olika små och stora friluftsäventyr – allt från barnverksamhet till vandringar och L-ABCDE utbildning för aktivt friluftsliv. Vi har under det senaste året utökat våra aktiviteter, som självklart alltid leds av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga.

PS. Har du kanske drömt om att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt. Välkommen att kontakta oss så diskuterar vi hur vi kan hjälpa till att utbilda dig för att se till att öka utbudet av aktiviteter ytterligare i Nacka- Saltsjöbaden. Följ oss också gärna på Facebook (https://www.facebook.com/FriluftsframjandetNackaSaltsjobaden/)!

Låt äventyret börja.

Hitta ditt äventyr här eller kontakta oss!

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Bli ledare

Det enda som slår att ta del av äventyret, är att leda det. Få saker slår känslan av att vara den som ger deltagarna förtroende. Ditt engagemang bidrar till att människor kommer ut i naturen. Är du redo att bli en av oss?

Bli ledare