Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Välkommen till lokalavdelning Nacka-Saltsjöbaden

Nacka erbjuder fantastiska möjligheter till aktivt friluftsliv genom sin unika natur - hav, sjöar och skog ett stenkast från storstaden. Genom Friluftsfrämjandet gör vi det möjligt för alla att kunna njuta av denna natur genom ledarledda aktiviteter. Häng med oss ut!

Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom flera olika små och stora friluftsäventyr – allt från barnverksamhet till vandringar och L-ABCDE utbildning för aktivt friluftsliv. Vi har under det senaste året utökat våra aktiviteter med MTB/Stigcykling och Fjällvandringar, som självklart alltid leds av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga.

PS. Har du kanske drömt om att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt. Välkommen att kontakta oss så diskuterar vi hur vi kan hjälpa till att utbilda dig för att se till att öka utbudet av aktiviteter ytterligare i Nacka-Saltsjöbaden. Följ oss också gärna på Facebook!

Låt äventyret börja!

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Aktuellt

Ta del av det roliga

Nyfiken på oss? Följ gärna med någon av våra 8000 ledare ut i naturen – för upplevelser, glädje och gemenskap. Varmt välkommen att bli medlem! Bli medlem

Kontakta oss!

nacka-saltsjobaden@friluftsframjandet.se

 

Facebook

https://www.facebook.com/FriluftsframjandetNackaSaltsjobaden