Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Intresselista för VUXNA till Äventyrliga familjen i Stockholms lokalavdelning

Om du är intresserad av att göra friluftsaktiviteter som familj tillsammans med andra familjer, då är Äventyrliga familjen något för dig.

Start: söndag, 7 jan 2024 (kl 12:00)
Slut: tisdag, 31 dec 2024 (kl 14:00)

Boka (5 platser kvar)

Se mer information nedan

Om du vill stå på vår Intresselista för att ta del av lediga platser, då ska du anmäla dig här. Det är du som är VUXEN som ska anmäla dig till den här listan.

Vi har verksamhet främst för Stockholms innerstad. Vill du delta i verksamhet i andra delar av Stockholms län så kontaktar du istället den lokalavdelning som finns närmast dig. Det finns egna lokalavdelningar i Västerort, Enskede, Nacka, Solna-Sundbyberg etc.

I Stockholms lokalavdelning har vi än så länge bara en grupp med fokus Äventyrliga familjen. Vi vill gärna bli fler grupper! I Äventyrliga familjen gör både vuxna och barn äventyr tillsammans utifrån barnens villkor. I Stockholm lokalavdelning har vi flera andra barngrupper också, men där sker verksamheten bara för barn och oftast utan medföljande vuxen. Om du vill läsa mer om Äventyrliga familjen kan du göra det här: https://www.friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/hitta-aventyr/vildmarksaventyr/aventyrliga-familjen/

Intresset är stort för alla våra grupper och genom att anmäla dig till denna intresselista så finns möjlighet att vi kontaktar dig när en plats blir ledig. Vi kan tyvärr inte garantera plats.

Det enklaste sättet att se till att du och dina barn får plats i verksamheten är att bli ledare. Det är dessutom väldigt roligt och lärorikt att vara ute med barnen i skogen. Ledarutbildning får du genom Friluftsfrämjandet och eftersom vi har flera barngrupper så stödjer vi ledare varandra.

Vi vill gärna bli fler ledare i verksamheten. Om du är är intresserad kontakta Karolina via: barn.stockholm@friluftsframjandet.se

Om din familj redan har en plats i en grupp så behöver du inte anmäla er till denna intresselista. Listan gäller bara om ni inte har någon plats i en grupp idag. De som redan deltar i verksamheten har förtur.

Datumen angivna här bredvid är bara för att systemet bara tillåter en intresseanmälan som har datum. Vi fastställer gruppernas sammansättning i början av varje termin. Höstens grupper brukar sätta igång under augusti/september och vårens grupper brukar sätta igång i mars/april (olika beroende på vilken grupp det gäller). Om det blir en ledig plats kommer vi att mejla dig i ett separat mejl.

Genom att anmäla dig till denna intresselista godkänner du att vi sparar kontaktinformation från Friluftsfrämjandet medlemsregister om dig så att vi kan kontakta dig om det blir någon ledig plats i någon grupp.

OBS! Den här en intresselistan är för VUXNA. Inte för barn. Du måste vara medlem i Friluftsfrämjandet för att kunna ställa sig i denna Intresselista. Om du inte vill bli medlem kan du ändå ställa dig på Intresselistan. Mejla i så fall följande uppgifter: för- och efternamn, födelsedata, fullständig adress, samt mejladress. Skicka detta till: barn.stockholm@friluftsframjandet.se Tänk också på att vi prioriterar medlemmar i första hand.

Om du/din familj får plats i någon grupp kommer vi att mejla dig i ett separat mejl. Ofta är det då kort tid du har på dig att att genomföra anmäla se till att kolla av mejlen lite nu och då. Har vi erbjudit plats i en grupp som sedan blivit fullbokad så får du/ni vänta tills nästa tillfälle då en ledig plats kan erbjudas.

Vill du veta exakt vilka grupper vi har i Stockholms lokalavdelning och vilken ålder det är på barnen i grupperna så hittar du dem i pdf-filen längst ner på sidan under "Dokument & länkar".

Vi delar in verksamheten i: Öppna skogsgläntan, Skogsknopp, Skogsknytte, Skogsmulle, Strövare, Frilufsare och TVM. Det vill säga från 3 års ålder upp till 16 års ålder. Vi kan tyvärr inte garantera att ditt barn får plats i någon grupp inom barnverksamheten.


Mer info

Arrangör
Ansvarig ledare
Svårighetsgrad
Inga förkunskaper
Passar för
Vuxen, Familj
Gren
Äventyrliga familjen
Typ av äventyr
Aktivitet

Anmälan, tid & plats

Start
söndag, 7 jan 2024 (kl 12:00)
Slut
tisdag, 31 dec 2024 (kl 14:00)
Åldersgräns
18-100
Antal platser
5
Platser kvar
5
Anmäl dig senast
2024-12-31
Medlemspris
0 kr
Bli medlem
Barn
+ 110 kr
Ungdom
+ 180 kr
Vuxen
+ 380 kr
Familj
+ 550 kr
Plats: 

Stockholm, Stockholm, Sweden

Samlingsplats: 

Vår verksamhet riktar sig till boende i Stockholms innerstad men träffarna sker på olika ställen i länet.

Latitud
59.32503755006013
Longitud
18.07963997129812

Format: WG S84 decimal

Samåk till äventyret

Samåk till äventyret med andra medlemmar i Friluftsfrämjandet, Skjutsgruppen och Naturskyddsföreningen. Nu kan du som medlem testa vår nya samåkningsplattform. Be om plats eller erbjud plats i din bil.

Till plattformen

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Kunskap & guider