Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Intresseanmälan för barnverksamhet i Stockholm (barn yngre än 7 år)

Flera barngrupper finns med verksamhet i Stockholms lokalavdelning. Intresset är stort för att delta i dessa grupper och genom att anmäla dig till denna intresselista så finns möjlighet att vi kontaktar dig när en plats blir ledig. Vi kan tyvärr inte garantera plats.

Start: måndag, 27 feb 2023 (kl 12:00)
Slut: söndag, 11 jun 2023 (kl 14:00)

Vi har verksamhet främst för Stockholms innerstad. Vill du delta i barnverksamhet i andra delar av Stockholms län så kontaktar du istället den lokalavdelning som finns närmast dig. Det finns egna lokalavdelningar i Västerort, Enskede, Nacka, Solna-Sundbyberg etc.

Stockholms lokalavdelning har barngrupper på Söder, Kungsholmen, Vasastan (Lill-Jansskogen) och på Östermalm (några grupper vid Rosendal och några vid Stora Skuggan/Lill-Jansskogen). Alla stadsdelar har inte verksamhet i alla åldersgrupper. Vi delar in verksamheten i: Öppna skogsgläntan, Skogsknopp, Skogsknytte, Skogsmulle, Strövare, Frilufsare och TVM. Det betyder att vi har grupper från 1 års ålder till 18 år ålder.

Vi har inte grupper i alla åldrar och det är olika lång kö beroende på vilken åldersgrupp och vilken geografisk hemvist som ditt barn har. Vi kan tyvärr inte garantera att ditt barn får plats i någon grupp inom barnverksamheten.

Det enklaste sättet att se till att dina barn får plats i verksamheten är att bli ledare. Det är dessutom väldigt roligt och lärorikt att vara ute med barnen i skogen. Ledarutbildning får du genom Friluftsfrämjandet och eftersom vi har flera barngrupper så stödjer vi ledare varandra.

Vi vill gärna har fler barnledare i verksamheten. Om du är är intresserad kontakta Karolina via: barn.stockholm@friluftsframjandet.se

Om ditt/dina barn redan har en plats i en grupp så behöver du inte anmäla barnet/barnen till denna intresselista. Listan gäller bara för nya barn som inte har någon plats i en barngrupp idag. Barn som redan är i verksamheten har förtur.

Datumen angivna här bredvid är bara för att systemet bara tillåter en intresseanmälan som har datum. Vi fastställer gruppernas sammansättning i början av varje termin. Höstens grupper brukar sätta igång i augusti/september/oktober (olika beroende på vilken grupp det gäller). Om ditt barn har fått plats i någon grupp kommer vi att mejla dig i ett separat mejl.

Om du inte är medlem i Friluftsfrämjandet och bor inom lokalavdelningens verksamhetsområde (dvs Stockholms innerstad) kan du ställa ditt barn på Intresselistan genom att mejla till: barn.stockholm@friluftsframjandet.se

Genom att anmäla dig till denna intresselista godkänner du att vi sparar kontaktinformation från Friluftsfrämjandet medlemsregister om dig så att vi kan kontakta dig om det blir någon ledig plats i barngrupper.

OBS! Den här en intresselistan är för BARN och inte för vuxna. Det betyder att om du anmäler en vuxen av misstag (exempelvis dig själv) så kommer vi boka av dig från intresselistan. Det är för att vi ska veta vilket barn anmälan gäller och hur gammalt barnet är. Vi kan inte anmäla ditt barn till en grupp om vi inte vet ålder. Det betyder att ditt barn måste vara medlem i Friluftsfrämjandet för att kunna ställa sig i denna Intresselista.

OBS! Vill du komma i kontakt med oss? kontakta Karolina eller Johanna via: barn.stockholm@friluftsframjandet.se


Mer info

Arrangör
Ansvarig ledare
Svårighetsgrad
Inga förkunskaper
Passar för
Barn 0-6
Gren
Skogsmulle
Typ av äventyr
Aktivitet

Anmälan, tid & plats

Start
måndag, 27 feb 2023 (kl 12:00)
Slut
söndag, 11 jun 2023 (kl 14:00)
Antal platser
Platser kvar
Medlemspris
0 kr
Bli medlem
Barn
+ 110 kr
Ungdom
+ 180 kr
Vuxen
+ 380 kr
Familj
+ 550 kr

Plats: 

Stockholm, Sverige

Samlingsplats: 

Olika platser inom Stockholm.

Latitud
59.329323
Longitud
18.068581

Format: WG S84 decimal

Kunskap & guider