Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Information om fotografering

Genom din anmälan till aktiviteten godkänner du/målsman att bilder på dig kan komma att publiceras på TVM Äventyrsgruppernas konton i sociala medier. Exempelvis på Instagram, vår nationella facebooksida och här på TVMs webbsidor på ung-webben. Bilderna syns offentligt på internet. Om du inte vill vara med på bild på internet så är du välkommen att meddela detta till den fotograf som är med på aktiviteten. På större aktiviteter där det är flera fotografer med, ges information på plats om vem du kan kontakta. Om du hittar en bild på dig som du vill ska tas bort - kontakta utvecklingsgruppen.

Taggen #tvmäventyr i sociala medier
I sociala medier, exempelvis på facebook, kan man sätta olika taggar/"hashtags" på bilder/inlägg. TVM Äventyrsgruppernas hashtag är #tvmäventyr. Genom att tagga bilder/inlägg i sociala medier med #tvmäventyr tillåter du oss att dela dem vidare i andra sociala medier.

Bilder på sociala medier och på webbsidan ger mycket glädje och energi till Friluftsfrämjandet, TVM Äventyrsgrupperna, och alla oss som är med i verksamheten. För många unga är bilder på internet något som är mycket uppskattat och viktigt för identiteten. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt positiva arbete med detta.