Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Friluftsmiljöpanelen

Friluftsfrämjandet vill stötta våra ideella ledare, förtroendevalda och medlemmar att driva frågor gentemot lokala politiker, beslutsfattare och allmänhet. Är du intresserad av delta i detta viktiga arbete?

Friluftsfrämjandets verksamhet bygger på att vi har utrymme att utöva vår verksamhet på platser dit människor enkelt kan ta sig. Naturen är vår arena. Nu vill vi stärka vårt arbete för att skapa bättre förutsättningar för allemansrätten och tillgänglig friluftsmiljö i hela landet. Ett Friluftsfrämjandet med ideella ledare, förtroendevalda, och anställda som tillsammans har en stark påverkanskraft.

Gå med i vår friluftsmiljöpanel för att dela med dig av dina synpunkter. Du får frågor 2-5 gånger om året om friluftsmiljön i ditt närområde, som tillgång till naturreservat, grönområden, strandskydd mm. Du får även ta del av resultaten, som du kan använda för att påverka i din kommun. Välkommen även till Facebook-gruppen Friluftsfrämjandets Friluftsmiljöforum där vi diskuterar aktuella frågor och stöttar varandra.

Ta del av det roliga

Nyfiken på oss? Följ gärna med någon av våra 7000 ledare ut i naturen – för upplevelser, glädje och gemenskap.

Varmt välkommen att bli medlem!

Låt äventyret börja.

Bli medlem

Logga in som medlem för att gå med i panelen

Du behöver vara medlem i Friluftsfrämjandet för att kunna delta i friluftsmiljöpanelen.
Klicka här för att logga in.

Läs mer