Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

MTB i Kinda Bike Park

2018-05-15

Njut av full rulle på stigen, eller få tips och tricks för att ta dig över över stock och sten! Följ med till vår prova-på-träff den 16 juni - för barn och unga med familjer - i Kinda Bike Park.

Friluftsfrämjandet i Kinda har byggt en egen teknikbana, Kinda Bike Park, med flera slingor med olika svårighetsgrad. Alla slingor utgår från en gemensam startpunkt och slutpunkt vilket gör det enkelt att växla mellan olika slingor.

Alla typer av cyklar fungerar att köra med i parken. Under träffen finns ledare och funktionärer på plats. Aktiviteten vänder sig till barn och unga med familjer, från cirka 7 år och uppåt och är ett samarrangemang med Friluftsfrämjandet i Kinda.

Plats

Kinda Bike Park, Rimforsa. Parken är belägen mellan förskolan Björkliden och vattentornet i Rimforsa. Leta rätt på Friluftsfrämjandets skylt och följ stigen in till banan. 

Dag/tid

Lördag den 16 juni.

10:00-10:30 Fika och introduktion vid lägerelden.
10:30-12:00 Cykling. 
12:00-13:00 Lunch över öppen eld.
13:00-14:45 Cykling.
14:45-15.00 Avslutning

Klädsel

Klä dig för cykling. Hjälm är obligatoriskt. Medtag vattenflaska.

Fika/lunch

Detta kommer att ingå/bjudas på. Meddela om du istället vill ha egen medhavd matsäck.

Kostnad

Projektet FRALLA - friluftsliv för alla, bjuder på aktiviteten.

Kontakt och anmälan

Åsa Jonsson, e-post: asa.jonsson@astmaoallergiforbundet.se 
tel: 073–984 29 48

Anmälan sker tilll Åsa senast den 4 juni. Ange allergier och specialkost och ev. övrigt som ledarna behöver känna till. För barn och unga finns det möjlighet att att låna cykel och/eller hjälm, meddela även om du behöver detta, i din anmälan.