Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-12-02)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Aktuellt september

Den 13 september anordnas en digital ordförandeträff för våra lokalavdelningar. Här får du en inblick hur vår region arbetar framåt med strategi 2030 och ett tillfälle att utbyta ideer och funderingar runt vårt viktiga arbete framåt.


Samverkansprojekt

Projekt Activate - tillsammans för en aktiv fritid, är ett samarbete mellan Studiefrämjandet Östergötland, RF-SISU Östergötland och Friluftsfrämjandet Region Öst.


Regionstämma 2021

Lördagen den 24 april är det dags för Friluftsfrämjandet Region Östs stämma. Stämman kommer även i år hållas digitalt via Teams. Välkommen på regionstämma 2021!


Luften är fri – Friluftslivets År 2021

År 2021 är, enligt beslut av regeringen och riksdagen, Friluftslivets år i Sverige. Friluftslivets år finansieras av regeringen/riksdagen genom Naturvårdsverket, och samordnas av Svenskt Friluftsliv. ”Luften är fri – Friluftslivets År 2021” handlar om att lyfta friluftslivet, att få många nya människor att vara ute i naturen, visa upp och uppleva de värden som friluftslivet har.


Är du sugen på att bli ledare? Spana in regionens utbildningar i höst!

På våra utbildningar ges du möjlighet att utveckla din personliga färdighet inom specifik genre, pedagogik, metodik och ditt ledarskap. Vi anpassar alla våra utbildningar efter Folkhälsomyndighetens och Friluftsfrämjandets rekommendationer. Skulle förändringar ske i dessa rekommendationer följer vi självklart dessa.


"Jag vill sänka tröskeln för att uppleva friluftsliv"

Hanna Styrbjörn från Norrköping är sedan regionstämman ny ledamot i Regionstyrelsen. Läs om vad det var som fick henne att tacka ja till uppdraget och varför just Friluftsfrämjandet är organisationen som tilltalar henne.


"Inom Friluftsfrämjandet är det enkelt att hitta aktiviteter"

Louise Ferm från Borensberg är ny ledamot i Regionstyrelsen för i år. Här berättar hon om sitt engagemang i Friluftsfrämjandet och att hon fått med sig hela familjen på friluftsaktiviteter.


Säg hej till regionens nya ordförande

Möt Karin Gustafsson från Kinda lokalavdelning. Här sätter hon sina ord på rollen som ny ordförande i Region Öst.


Regionstämma 25 april

Viktig information om Region Östs stämma 25 april 2020. Region Öst strävar efter att genomföra regionstämman på ett roligt, tryggt och säkert sätt. P.g.a. det rådande läget med Covid-19 utbrottet har regionstyrelsen beslutat att regionstämman den 25 april 2020 ska genomföras digitalt i Teams. Här får du mer information om vad som gäller!


Så påverkas regionen i mars/april

Utifrån rådande situation i samhället med spridning av Coronavirus (covid-19) vill Friluftsfrämjandet Region Öst berätta att: Regionen följer händelseutvecklingen på daglig basis och vidtar de åtgärder som behövs rörande vår verksamhet utifrån Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters rekommendationer.

Visa ytterligare 10 sidor