Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Familjemulle

Ta med hela familjen ut på äventyr

I Familjemulle upptäcker barn och vuxna tillsammans vår spännande natur genom olika aktiviteter. Vi träffas vid vår basplats, där vi under några timmar leker, pysslar, utforskar skogen runt omkring oss, äter vår medhavda fika och ibland lagar mat i vår eldstad. Beroende på årstid händer det att vi gör lite längre utflykter, vi har bland annat vandrat på Komosse.

Familjemulle är en ledarledd verksamhet, där alla aktiviteter sker på barnens villkor. Som förälder ansvarar du för ditt eget barn under våra Mulle-träffar. Med kläder efter väder och ett extra ombyte om det blir mycket lek i vattenpölar eller lera ser vi till att vi alltid har roligt när vi ses!

Följ oss gärna på vår Facebook-sida ”Familjemulle Friluftsfrämjandet i Mullsjö” för den mest uppdaterade informationen om våra träffar. Första gången ni är med ser vi det som en ”prova-på-omgång” som är avgiftsfri, därefter vill vi att ni blir medlemmar i Friluftsfrämjandet. Detta är viktigt för att ni bland annat ska omfattas av våra försäkringar när vi är ute i skogen. Beroende på aktivitetet kan ytterligare mindre avgifter tillkomma, för att täcka våra utlägg när vi t.ex. lagar mat tillsammans.

Vi hoppas förstås att det finns fler som vill hänga med oss ut i skogen. Hör gärna av er om ni är sugna på att bli en av oss.

Planerade träffar hösten 2020:

22/8 Kickoff 
12/9 
3/10
24/10
14/11
5/12

Anmälan
Ni anmäler er till våra äventyr här.
Om ni saknar inloggning eller ännu inte blivit medlemmar kontakta oss ledare!

Hälsningar, Familjemulle-gänget

Anna Lindh Fogelström

Ledare Familjemulle

torsgatan13@yahoo.com

070-250 39 26

Sara Löfstedt

Ledare Familjemulle

lofstedt.sara@gmail.com

073-832 10 61

David Löfstedt

Ledare Familjemulle

Mr_ice@dr.com

073-735 57 92