Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Familjemulle

Ta med hela familjen ut på äventyr

Familjemulle i Mullsjö
I Familjemulle upptäcker barn och vuxna tillsammans vår spännande natur genom olika aktiviteter. Vi träffas vid vår basplats som ligger i skogen nedanför förskolan Skogsgläntan på Torestorp. Under några timmar leker, pysslar och utforskar vi skogen runt omkring oss, lär oss om djur och natur, äter vår medhavda fika och gör upp eld i vår eldstad. Det händer också att vi gör lite längre utflykter i Mullsjö med omnejd. Vår verksamhet växer, vilket vi naturligtvis tycker är jätteroligt! För att kunna erbjuda aktiviteter som passar barn i olika åldrar har vi under året delat upp oss i olika grupper. Vi upplever att detta är ett bra koncept och till våren 2021 kommer vi därför att bedriva verksamheten i tre grupper – Knopp/Knytte, Mulle och Strövare/Lufsare (vår Grävlingsgrupp). Vår gemensamma utgångspunkt är fortfarande Familjemulle med samma tid och plats för våra träffar, men vi kommer att i ännu större utsträckning än idag anpassa aktiviteterna till resp. barngrupp. Mer information kring detta kommer närmare terminsstart.

Familjemulle är en ledarledd verksamhet, där alla aktiviteter sker på barnens villkor. Som förälder ansvarar du för ditt eget barn under våra Mulle-träffar. Med kläder efter väder och ett extra ombyte om det blir mycket lek i vattenpölar eller lera ser vi till att vi alltid har roligt när vi ses!

Vi hoppas förstås att det finns fler som vill hänga med oss ut i skogen. Hör gärna av er om ni är sugna på att bli en av oss.

Bli medlem
Första gången ni är med på en Mulle-träff ser vi det som en ”prova-på-omgång” som är avgiftsfri, därefter vill vi att ni blir medlemmar i Friluftsfrämjandet. Detta är viktigt för att ni bland annat ska omfattas av våra försäkringar när vi är ute i skogen. Som medlem får du vara med på en massa aktiviteter, magasinet Friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteterna och mycket mer!
Beroende på aktivitetet kan ytterligare mindre avgifter tillkomma, för att täcka våra utlägg när vi t.ex. lagar mat tillsammans.

Bli ledare
Vi söker alltid nya engagerade ledare för att hålla igång vår verksamhet. Prata med vår lokalavdelning eller oss ledare om detta låter intressant så hjälper vi er.

Facebook
Följ oss gärna på vår Facebook-sida ”Familjemulle Friluftsfrämjandet i Mullsjö” för den mest uppdaterade informationen om våra träffar. 

 

Anmälan
Ni anmäler er till våra äventyr här.
Om ni saknar inloggning eller ännu inte blivit medlemmar kontakta oss ledare!

Hälsningar, Familjemulle-gänget
Anna, Sara, Björn och Kim

Anna Lindh Fogelström

Ledare Familjemulle

Skicka e-post

070-250 39 26

Sara Löfstedt

Ledare Familjemulle

Skicka e-post

073-832 10 61

Kim Andersen

Hjälpledare

Skicka e-post

Björn Bergqvist

Hjälpledare

Skicka e-post