Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till Mullsjö Lokalavdelning

Mullsjö lokalavdelning startade 1936 och har sedan dess varit en aktiv förening i Mullsjö kommun. Är du intresserad av friluftsliv så finns dessa möjligheter här! Vi i friluftsfrämjandet har aktiviteter för alla åldrar, från de små barnen till de äldre äventyrarna. Vi har även en hel del verksamhet som riktar sig till familjer. I Mullsjö anordnar vi bland annat vandringar på kommunens fina vandringsleder, snowboardskola, mountainbike för barn, familjemulle och kajakturer. Våra ledare i de olika verksamheterna är utbildade inom Friluftsfrämjandet. Låt äventyret börja!

Nattvandringen 2019

Stort tack till alla er som deltog i Nattvandringen 2019! Mullsjö amatörteaterförening som bjöd på skådespel i Sherwoodskogen. Naturskyddsföreningen som ordnade så att man kunde lyssna efter fladdermössen. Friluftsfrämjandet som serverade korv, bröd och dryck. Mulle och Fjällfina som kom på besök med godsaker i sin korg. Mullsjö kommun som samordnade allt. Och så förstås alla 373 vandrare som gjorde kvällen så lyckad! Välkomna åter!

Naturpasset 2019

Naturpasset är ett samarrangemang med Mullsjö SOK och passar dig som tycker om att ta dig ut i naturen med kartan i handen. 36 skärmar och en bonusskärm finns uthängda i skogarna runt Mullsjö. Naturpasset finns att köpa på kommunens infocenter och på Frendo, kostnad 100kr. Låt äventyret börja!

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

LOKALAVDELNINGENS ADRESS

ABBORRSTIGEN 10
56532
MULLSJÖ

Sociala medier

Följ oss på Facebook och Instagram med #frilufsframjandet