Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Välkommen till Mullsjö Lokalavdelning

Mullsjö lokalavdelning startade 1936 och har sedan dess varit en aktiv förening i närområdet. Vi bedriver verksamhet i Mullsjö, Sandhem och Habo. Är du intresserad av friluftsliv så finns dessa möjligheter här! Vi i friluftsfrämjandet har aktiviteter för alla åldrar, från de små barnen till de äldre äventyrarna. Vi har även en hel del verksamhet som riktar sig till familjer. Vi anordnar bland annat vandringar på våra fina vandringsleder, snowboardskola, mountainbike för barn, familjemulle och kajakturer. Våra ledare i de olika verksamheterna är utbildade inom Friluftsfrämjandet. I Habo finns I Ur och Skurförskolan Oxdragaren där barnen och pedagogerna tillhör vår lokalavdelning. Låt äventyret börja!

Här hittar du information om våra aktiviteter!

Här på vår hemsidan hittar du information om våra verksamheter och de flesta av våra aktiviteter. Här finns också kontaktuppgifter till styrelse och ledare. Om du är medlem anmäler du dig till våra äventyr här på hemsidan. Om du ännu inte hunnit bli medlem och vill prova på en aktivitet så kontaktar du ledaren. Vi finns också på Facebook: "Friluftsfrämjandet Mullsjö lokalavdelning". Mountainbike och Familjemulle har egna grupper på Facebook där de lägger ut uppdaterad information. Klicka på våra verksamheter här på hemsidan så får du veta mer. Välkommen till Friluftsfrämjandet i Mullsjö!

Cykelpasset/Naturpasset 2022

Dags för avslutning! Alla som deltagit i årets cykelpass/naturpass är välkomna på avslutningen den 5/10. Vi träffas vid MSOK-stugan 18:30. Det blir utlottning av priser till alla som lämnat in svarskort med minst 15 rätt. Vi bjuder på korv och fika. Kläder efter väder då vi hoppas på att kunna vara ute vid grillplatsen. Anmäl dig senast 30/9 till info@msok.se Välkommen!

Våra äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

LOKALAVDELNINGENS ADRESS

ABBORRSTIGEN 10
56532
MULLSJÖ

Sociala medier

Följ oss på Facebook och Instagram med #frilufsframjandet