Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till Mullsjö Lokalavdelning

Mullsjö lokalavdelning startade 1936 och har sedan dess varit en aktiv förening i Mullsjö kommun. Är du intresserad av friluftsliv så finns dessa möjligheter här! Vi i friluftsfrämjandet har aktiviteter för alla åldrar, från de små barnen till de äldre äventyrarna. Vi har även en hel del verksamhet som riktar sig till familjer. I Mullsjö anordnar vi bland annat vandringar på kommunens fina vandringsleder, snowboardskola, mountainbike för barn, familjemulle och kajakturer. Våra ledare i de olika verksamheterna är utbildade inom Friluftsfrämjandet. Låt äventyret börja!

Kickoff 2019

Lördag den 31 augusti är det kickoff för höstens aktiviteter! Vi besöker Billingen i Skövde som har en hel del att erbjuda för både barn och vuxna. Bland annat deras satsning på Skogsmulleriket där man kan hälsa på hos Mulle, Nova och alla de andra vännerna. På Billingen finns även fina leder för mountainbike och vandring och i sommar invigs ännu en vandringsled, Trollstigen. Mer information om kickoffen kommer i augusti, håll utkik!

Inbjudan Kickoff 2019

Naturpasset 2019

Naturpasset är ett samarrangemang med Mullsjö SOK och passar dig som tycker om att ta dig ut i naturen med kartan i handen. 36 skärmar och en bonusskärm finns uthängda i skogarna runt Mullsjö. Naturpasset finns att köpa på kommunens infocenter och på Frendo, kostnad 100kr. Låt äventyret börja!

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

LOKALAVDELNINGENS ADRESS

ABBORRSTIGEN 10
56532
MULLSJÖ

Sociala medier

Följ oss på Facebook och Instagram med #frilufsframjandet