Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Här hittar du information om våra verksamheter!

Här på vår hemsidan hittar du information om våra verksamheter och de flesta av våra aktiviteter. Här finns också kontaktuppgifter till styrelse och ledare. Om du är medlem anmäler du dig till våra äventyr här på hemsidan. Om du ännu inte hunnit bli medlem och vill prova på en aktivitet så kontaktar du ledaren. Vi finns också på Facebook: "Friluftsfrämjandet Mullsjö lokalavdelning". Mountainbike har en egen grupp på Facebook där de lägger ut uppdaterad information. Klicka på våra verksamheter här på hemsidan så får du veta mer. Välkommen till Friluftsfrämjandet i Mullsjö!


Årsmöte 2023

Söndag 5 mars kl 15:00 är alla medlemmar i Friluftsfrämjandet Mullsjö välkomna på årsmöte på Björkäng! Sedvanliga årsmötesförhandlingar och osedvanligt god fika väntar deltagarna. Dessutom kommer Mikael Krig och berättar om cykling utan ålder och Calle Nyholm visar bilder och berättar om sin kajaktur i Norge. Anmälan via hemsidan eller via mejl: mullsjo@friluftsframjandet.se senast 1/3 (Kom i håg att meddela eventuella allergier.)


Prislista för uthyrning

Du vet väl om att du som medlem i Friluftsfrämjandet i Mullsjö kan hyra vår nybyggda grill- och bastustuga till ett förmånligt pris. Du kan också hyra släpvagn, kajak, badtunna och mycket mer. För dig som är aktiv ledare eller hjälpledare har vi särskilda överenskommelser, prata med din grenledare. Klicka på artikeln så hittar du länken till prislistan. Hör av dig om det är något du funderar över! Mvh Styrelsen