Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Naturpasset

Äntligen är det dags för Naturpasset i Mullsjö/Sandhem!


Här hittar du information om våra verksamheter!

Här på vår hemsidan hittar du information om våra verksamheter och de flesta av våra aktiviteter. Här finns också kontaktuppgifter till styrelse och ledare. Om du är medlem anmäler du dig till våra äventyr här på hemsidan. Om du ännu inte hunnit bli medlem och vill prova på en aktivitet så kontaktar du ledaren. Vi finns också på Facebook: "Friluftsfrämjandet Mullsjö lokalavdelning". Mountainbike har en egen grupp på Facebook där de lägger ut uppdaterad information. Klicka på våra verksamheter här på hemsidan så får du veta mer. Välkommen till Friluftsfrämjandet i Mullsjö!


Prislista för uthyrning

Du vet väl om att du som medlem i Friluftsfrämjandet i Mullsjö kan hyra vår nybyggda grill- och bastustuga till ett förmånligt pris. Du kan också hyra släpvagn, kajak, badtunna och mycket mer. För dig som är aktiv ledare eller hjälpledare har vi särskilda överenskommelser, prata med din grenledare. Klicka på artikeln så hittar du länken till prislistan. Hör av dig om det är något du funderar över! Mvh Styrelsen


Årsmöte 2023

Tack alla ni som deltog på årsmötet den 5 mars. Det var roligt att så många hade möjlighet att vara med på Björkäng i år. Tack också till Mikael Krig som berättade hur projektet Cykling utan ålder utvecklats och hur man på ett ganska enkelt sätt gör stor skillnad för kommunens äldre. Tack också till Calle Nyholm som berättade om sitt kajakäventyr i Norge. Årsmötet avslutades med en god räkmacka och trevlig samvaro i stugan.