Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till Västervik den 21-22 april

2018-03-15

Den 21-22 april är det dags regionstämman för Friluftsfrämjandet Region Öst 2018. Lokalavdelning Västervik har bjudit in oss och är värd för helgen. Vi samlas på Marsbäckens Friluftsgård och utöver att hålla stämma finns det ett trevligt aktivitetsprogram. Vi äter middag och övernattar i centrala Västervik och kommer även att få en stadsvandring.

Kallelse 

Den 21-22 april träffas vi inom Friluftsfrämjandet Region Öst i Västervik för att ha regionstämma.

Ett preliminärt program för träffen hittar du under rubriken Möteshandlingar. 

Dagordning, verksamhetsberättels 2017, årsredovisning 2017 samt budget och verksamhetsplan 2018 kommer att publiceras här på webben ca två veckor före stämman. Handlingarna kommer också att mejlas ut till deltagarna.

Lämna förslag till stämman

Varje medlem och lokalavdelning inom regionen har rätt att lämna förslag till regionstämman. Förslag till ärenden att behandla vid Regionstämman sänds skriftligt till regionstyrelsen senast tre veckor före stämman. Förslag från enskild medlem ska gå via lokalavdelningen – som sänder förslaget vidare till regionstyrelsen tillsammans med ett utlåtande.

Anmälan

Sista dag för anmälan är den 2 april. Anmälan är bindande efter sista anmälningsdag. I händelse av fullbokat går ombud före.

Frågor

Frågor som rör bokning, boende, mat eller liknande.
Kontakta: Maria Lundberg, 036-12 15 79 e-post: maria.lundberg@friluftsframjandet.se .