Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Stämmohandlingar

Här kan du ta del av material från Regionstämmorna senaste åren. Saknar du något dokument så kontakta gärna regionkontoret.

Regionstämma 2023

Lördagen den 22 april är det dags för Friluftsfrämjandet Region Öst årsstämma. Stämman kommer att hållas på Tjällmo och Godegårds orienteringsklubbstuga Trädgårdstorp i Borensberg.


Regionstämma 2022

Lördagen den 23 april är det dags för Friluftsfrämjandet Region Östs stämma. Stämman kommer att hållas på Gyllene Uttern vid Gränna. Välkommen på regionstämma 2022!


Regionstämma 2021, fastställa 3-årig verksamhetsplan

Friluftsfrämjandet Region Öst håller den 16 oktober höstens Regionsstämma för fastställande av regionens 3-åriga verksamhetsplan och tillhörande budget för år 2022–2024. Stämman hålls digitalt över Teams.


Digital Regionstämma 2021

Lördagen den 24 april är det dags för Friluftsfrämjandet Region Östs stämma. Stämman kommer att hållas digitalt via Teams. Välkommen på regionstämma 2021!


Välkommen till vår digitala regionstämma den 25 april

Region Öst strävar efter att genomföra regionstämman på ett roligt, tryggt och säkert sätt. P.g.a. det rådande läget med Covid-19 utbrottet har regionstyrelsen beslutat att regionstämman den 25 april 2020 ska genomföras digitalt via plattformen Microsoft Teams.


Trollsk regionstämma 2019 i Rimforsa

Region Östs regionstämma den 13-14 april blir en trollsk mötesplats. Förutom att hålla stämma kommer via att utforska urbergsgrottorna Trollegater och provsmaka vad Kindabygden har att erbjuda. Det blir också tillfälle att fortbilda sig, nätverka och mycket mer!


Välkommen till Västervik den 21-22 april

Den 21-22 april är det dags regionstämman för Friluftsfrämjandet Region Öst 2018. Lokalavdelning Västervik har bjudit in oss och är värd för helgen. Vi samlas på Marsbäckens Friluftsgård och utöver att hålla stämma finns det ett trevligt aktivitetsprogram. Vi äter middag och övernattar i centrala Västervik och kommer även att få en stadsvandring.


Stämman 2017

Regionstämman 2017 hölls på fina Gotland, den 21-23 april.