Planerat driftunderhåll i morgon mellan kl. 9-10. Du kan då inte boka eller avboka äventyr eller bli medlem via webben. 

Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Digital Regionstämma 2021

2021-02-09

Lördagen den 24 april är det dags för Friluftsfrämjandet Region Östs stämma. Stämman kommer att hållas digitalt via Teams. Välkommen på regionstämma 2021!

Regionstyrelsen har beslutat att regionstämman 2021 ska vara digital, detta pga. den pågående pandemin som påverkar möjligheterna att samlas i grupp. 

Förslag till ärenden, motioner, att behandla vid regionstämman ska vara regionstyrelsen tillhanda senast tre veckor före stämman. Motioner skickas till regionost@friluftsframjandet.se senast den 3 april. 

Stämmohandlingar publiceras här på regionens hemsida. 

Kravet på dig som ombud från lokalavdelningen är att du måste ha en friluftsfrämjar-mejladress, tillgång till dator och internetuppkoppling under den 24 april då stämman genomförs. Via länken kan du skaffa dig en friluftsfrämjar-mejladress: https://www.friluftsframjandet.se/mina-sidor/verktyg--materialbank/guider-och-manualer/e-post/skaffa-dig-ett-Office-365-konto/

Mötet startar med inloggning till Teams den 24 april kl. 12:30, regionstämman startar kl. 13:00 och beräknas hålla på till kl. 15:00.

Varmt välkommen hälsar regionstyrelsen, Friluftsfrämjandet region Öst.