Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Regionstämma 2021, fastställa 3-årig verksamhetsplan

2021-10-01

Friluftsfrämjandet Region Öst håller den 16 oktober höstens Regionsstämma för fastställande av regionens 3-åriga verksamhetsplan och tillhörande budget för år 2022–2024. Stämman hålls digitalt över Teams.

Antalet ombud är samma som vid vårens Regionsstämma. Ombuden är också samma personer som lokalavdelningen utsåg till vårens Regionstämma. Lokalavdelningens styrelse har möjlighet att utse ersättare för tidigare valda ombud som nu fått förhinder eller om lokalavdelningen vill komplettera med fler ombud om lokalavdelningen inte fyllde alla platser under vårens stämma.

Vi ser helst att du som ombud registrerar en Friluftsfrämjarmejl för att underlätta eventuellt röstningsförfarande. Glöm inte att uppdatera din medlemsprofil med denna mejladress i så fall. Via länken kan du skaffa dig en friluftsfrämjar-mejladress: https://www.friluftsframjandet.se/mina-sidor/verktyg--materialbank/guider-och-manualer/e-post/skaffa-dig-ett-Office-365-konto/

På vårens Riksstämma beslutades att gå framåt som ett Friluftsfrämjandet och med planering som sträcker sig över perioder om 3 år. Höstens extra Regionsstämma berör endast den 3-åriga verksamhetsplanen och budget för 2022-2024.

Den 3-åriga planeringen är något nytt för oss alla inom Friluftsfrämjandet.

Stämmohandlingar publiceras här på regionens hemsida.

Regionstämman startar kl. 10:00 och beräknas hålla på till kl. 11:30.

Varmt välkommen hälsar regionstyrelsen, Friluftsfrämjandet Region Öst