Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skridskonätet

På skridskonätet lägger vi våra färdrapporter och isobservationer.

På Skridskonätet kan du via "Isobservationer" få information om issituationen i ditt närområde men också i övriga Sverige. Här kan du också läsa "Färdrapporter" som olika åkare publicerar. Dessa innehåller ofta användbara fakta om olika isar och färdvägar.
För att kunna logga in på Skridskonätet måste du vara medlem i någon lokalavdelning av Friluftsfrämjandet. Du måste även ha genomfört alla delar av introduktions/säkerhetskursen. Då erhåller du full access till Skridskonätet. Detta ombesörjs av Långfärdsskridskogrenen i lokalföreningen så fort du genomfört kursen. Utan behörighet har du inte tillgång till isobservationer eller färdrapporter.

Använd Skridskonätet!
Här får du detaljerad information om Skridskonätet

Ny inloggningsfunktion på Skridskonätet från hösten 2020
Nu har Skridskonätet bytt inloggningsfunktion där du använder din e-postadress som id och ett lösenord som bara du själv kan sätta och ändra. Den tidigare inloggningen uppfyllde inte de krav som ställs på en tjänst som lagrar personuppgifter, vilket har tvingat fram denna ändring.
Din första inloggning för säsongen gör du med dina FF uppgifter som vanligt (medlemsnummer och lösenord). Du kommer då att guidas genom ett par steg där du får mer information och hjälp med att sätta dina nya inloggningsuppgifter. (Detta gäller såväl gamla som helt nya användare av Skridskonätet). Efter att du gått igenom detta steg och satt ett nytt lösenord kan du enbart logga in med din e-postadress.
FF-uppgifterna kan alltså inte användas för fler inloggningar på Skridskonätet.

Till Skridskonätet