Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Färdrapporter

Utlysta/ledarledda turer.

Säsongen 2020-2021

Våra färdrapporter och isobservationer kan läsas på Skridskonätet när du går in på www.skridsko.net. För att du ska få tillgång till Skridskonätet måste du vara medlem i någon lokalavdelning av Friluftsfrämjandet.
Du får möjlighet att logga in på Skridskonätet om du har dokumenterad erfarenhet av långfärdsskridsko (som t.ex. genomfört alla moment av säkerhets/introduktionskursen eller varit flitig deltagare på ledarledda turer under några år). Då kommer du att ha behörighet att läsa färdrapporter och isobservationer. Där kan också prenumerera på isobsar från vårt åkområde till din e-post.
Har du själv gjort en privat tur är det bra om du skriver en isobservation och gärna även en färdrapport på Skridskonätet. Någon av våra ledare kan tala om hur du gör.
Även icke medlemmar har möjlighet att skriva isobservationer vilket kan vara till hjälp för andra åkare som vill hitta åkbara isar.
Uppfyller du inte inloggningskriterierna ovan eller är du inte medlem har du inte tillgång till publicerade isobservationer eller detaljerade färdrapporter på Skridskonätet.