Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Årsmöte 2021

I onsdags (10 mars) höll lokalförening årsmöte. På grund av det rådande läget var årsmötet digitalt. Naturligtvis är det tråkigt att inte kunna ses och småprata men stämningen var god och det blev en hel del av den varan ändå.

Överlag var deltagandet något högre än brukligt. Det är framförallt roligt att summera verksamheten och se vad vi har åstadkommit. Vi fortsätter att växa i både barn- och vuxenverksamheten, med både medlemmar och ledare. Vi var vid årskiftet 367 medlemmar (det har ökat sedan dess) och aktivitetstimmarna har ökat med ca 1300 till 5068. Slår man ut detta på antalet ledare och medlemmar så är dock kvoterna mer eller mindre konstanta. Bra då vi vill ha en hållbar nivå på verksamheten trots att vi växer. 

Varken styrelsen eller någon av våra medlemmar hade lagt fram förslag så dagordninge fortsatte med att gå igenom verksamhetsplanen och budget för det kommande året. Planen är expansiv och innehåller flera satsningar på utvidgad verksamhet vilket är roligt och antogs oförändrad.

Som brukligt vid årsmöten valdes representanter till föreningen. Nuvarande ordförande Erik Halldorf blev omvald, lika så två av styrelsens ordinarie medlemmar, Aino Obenius Mowitz och Magnus Ahlin. Anita Enjebo har, efter många års troget arbete i styrelsen, avsagt sig omval och ersätts nu av Lasse (Lars) Eriksson, till lika grenledare för vår nya klättersektion (en andra generationens styrelsemedlem i föreningen). Anita kommer dock till vår glädje att fortsätta i vår Kajaksektion. Vi tackade Anita för allt hennes arbete och hoppas kunna återkomma med en mer lämplig avtackning när det är möjligt. Även en av våra supplianger, Lucas, hade ställt sin plats till förfogande. Här valdes Anna-Karin Teubner in som ersättare. Lucas kunde tyvärr inte ansluta men vi skickade ett tack för hans insatser och hoppas även här på en bättre möjlighet till avtackning längre fram.

Efter mötet höll den nya styrelsen ett konstituerande möte, där valdes bla Stefan om som vise ordförande, Magnus valdes om till kassör och Anna som ny sekreterare.

Summerat en lyckad kväll!

Är man medlem i lokalavdelningen går det bra att begära ut underlagen och protokollet från årsmötet (eller andra möten för den delen) via mail till ordförande. Vill man hålla sig löpande uppdaterad går det bra att ansluta sig till vårt medlemsteam som nyligen har skapats.