Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till Solna-Sundbybergs lokalavdelning

Solna-Sundbyberg är en lokalavdelning strax norr om Stockholm som har ca 1530 medlemmar med över 70 aktiva ledare, varav 40 är barnledare, drygt 20 MTB ledare/hjälpledare och 14 är vandringsledare. Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Allt från barnverksamheten till vandringar för vuxna på tisdagar och torsdagar i vårt närområde men även längre bort. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare. Vandringsledarna planerar säkra vandringsturer som är både njutbara, spännande och utvecklande. I våra aktiviteter spelar det ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid  efter  deltagarna  och  vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga.

Utveckla långfärdsskridsko med SolnaSundbyberg

Snart är vintern här igen. Vill du vara med och utveckla långfärdsskridsko inom vår verksamhet. Läs mer under menyn "Långfärdsskridskor". Genväg till Långfärdsskridskor...

Viktig info om vår OMSTART av vandringar på tisd- & torsdagar

Vandringar på tisdagar och torsdagar har under våren varit inställda p.g.a smittrisken kring Coronavirus. Men i Augusti genomförde vi en OMSTART av våra vandringar, varmt välkommen åter. Vandringarna kommer i och med omstarten i Augusti att vara kopplade till lite mer regler än tidigare. Bland annat kommer det nu att vara nödvändigt att deltagaren ska anmäla sig med namn, telefonnummer och mejladress på Friluftsfrämjandets webbsida. Mer information finns under respektive sidor för tisdag- och Torsdags-vandringar.

Finn mer information här

Nu har vi äntligen kommit igång med stigcyklingsverksamhet för barn!

Vi har grupper för yngre barn c:a 5 - 9 år och för äldre barn och ungdomar c:a 10 – 13 år. Är du intresserad av att bli ledare? Det är ett stort intresse för stigcykling och våra grupper blev snabbt fullbokade. Därför söker vi fler som vill bli ledare i stigcykling så att ännu fler barn kan få möjlighet att cykla.

Läs mer här

Bli Vandringsledare...

Bli vandringsledare i gemenskapen i vår Lokalavdelning. Klicka på knappen nedan och läs mera. Vandrings-Ledare

Pågående äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Kommande äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Kontaktuppgifter:

Postadress:

Friluftsfrämjandet Solna - Sundbyberg  

c/o Fredrik Von Unge

Idrottsgatan 4  

169 35 SOLNA             

Kontakt e-post: solna-sundbyberg@friluftsframjandet.se    

Följ oss på Facebook                 

         Välkommen att kontakta oss!            

          Låt äventyret börja!