Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen  till  Friluftsfrämjandets  lokalavdelning Solna-Sundbyberg.                        Vårens vandringar är nu avslutade  - och det gjorde vi med en underbar utflykt till GRINDA. Därmed hälsar vi alla välkomna tillbaka igen till hösten, se mer under <tisdag> resp. <torsdag> och en Riktigt Glad Sommar Tillönskas Alla.

Våra vandringar, liksom att alla våra andra aktiviteter,  går att hitta via menyerna till vänster men även med funktionen <HITTA ÄVENTYR>.   Om du anger sökkriterium "Solna/Sundbyberg" som ansvarig förening får du enkelt upp alla våra aktuella aktiviteter för både vuxna och barn.
                                                 
Under meny "Styrelsen" hittar du länkar till verksamhetsberättelsen 2017 och planen för 2018.                   

I barnverksamheten är våra grupper i full gång. Det går bra att anmäla intresse, se kontaktuppgifter under fliken Barnverksamhet och respektive grupp.

Vår barnverksamhet växer och vi är glada över att ha grupper inom Skogknytte, Skogsmulle, Strövare och Frilufsare.

Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Allt från barnverksamheten till vandringar för vuxna på tisdagar och torsdagar i vårt närområde. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare. Vandringsledarna planerar säkra vandringsturer som är både njutbara, spännande och utvecklande. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga.

PressRelease April 2017

Här kan du läsa mer om vår framgång i friluftslivet...

Läs PressReleasen

Växande barnverksamhet

Solna-Sundbybergs barnverksamhet växer med stormsteg. Tidig vår 2013 fanns det 0 barn i barnverksamheten, nu har vi över 100 aktiva barn i vår förening. Det är vi jätteglada över! Våren 2018 erbjuder vår lokalavdelning verksamhet för barn i ålder från 3 år till ungdomar upp till 13 år. Vi har 5 skogsknyttegrupper, 4 stycken skogsmullegrupper, 3 grupper strövare och 1 friluftsargrupp. Vill du medverka till att ge fler barn möjlighet att få vara ute i naturen, till att barnverksamheten i vår lokalavdelning växer ännu mer och vill du utveckla dig själv? Kom med och bli ledare du också!

Till vår barnverksamhet

HITTA ÄVENTYR

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Kontaktuppgifter:

Postadress: Friluftsfrämjandet Solna - Sundbyberg  

c/o Marianne Möller

Gubbkärrsvägen 15  

168 40 Bromma             

Kontakt e-post: moller.marianne@telia.com                        

         Välkommen att kontakta oss!            

          Låt äventyret börja!