Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Uppdateringar om barnverksamheten!

2024-03-11

Terminen är i full gång, och våren närmar sig med stormsteg. Vi ser fram emot många härliga äventyr för både barn och ledare. Läs mer!

Kraftig tillväxt och administrativa förbättringar

Vår barnverksamhet har växt kraftigt på senare år, och vi har nu hela 84 aktiva barnledare och 29 barngrupper! För att underlätta administrationen har vi bildat en arbetsgrupp bestående Helene Vestberg, tillsammans med Petter Bellander, Maria Linderoth och Tove Griffin. Vi har även en ny mailadress för barnverksamheten: barn.sssk@friluftsframjandet.se 

Hantering av intresselista och nyregistrering

Vi har en glädjande nyhet att dela med er. Vår intresselista för barnverksamheten (tidigare ”kölistan”) kommer nu att administreras av Johanna Lavett från regionen. För att underlätta förvaltningen ber vi er att vid terminens slut prata med föräldrarna för att se vilka som vill fortsätta nästa termin. Kontakta Johanna på vår nya mailadress, i god tid innan terminsstart om ni vill välkomna nya deltagare.

Flytt av information till Microsoft SharePoint

Många av er missar informationen på vår Facebook-sida, så framöver kommer vi att flytta över all information till Microsoft SharePoint för att samla allt på ett ställe. Det finns också mycket information och material tillgängligt på Friluftsfrämjandets hemsida.

Rapportering och registeruppdatering

När terminen är över, vänligen gå in på äventyrets hemsida och fyll i en rapport för ert äventyr. Dessutom ska ni skicka en utläggsblankett med digitala kvitton till utlagg.sssk@friluftsframjandet.se För fysiska kvitton, vänligen fotografera dem innan ni skickar dem per post.  

Ledarvård och gemensam träff

Vi är öppna för era förslag när det gäller ledarvård! Berätta vad ni vill göra, som ledarövernattningar, utematlagning, grillkvällar, lägerbyggen eller fortbildningar. Dessutom planerar vi en gemensam träff för barngrupperna inför nästa termin, där de får prova på olika aktiviteter arrangerade av varje grupp.

Inför nästa termin planerar vi en gemensam träff för barngrupperna där de får prova på olika aktiviteter arrangerade av varje grupp. Det främjar mötet mellan ledare och barn från olika grupper och ger de yngre barnen möjlighet att se vad de äldre barnen gör. Vi uppmuntrar även ungdomar att delta i de yngre grupperna. 

Avsändare: Helene Vestberg, tillsammans med Petter Bellander, Maria Linderoth och Tove Griffin

Du hittar mer information för ledare HÄR

Tove Griffin

Ledare

Tove.Griffin@friluftsframjandet.se

+46707788417