Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

TVM 14-25 år

TVM Äventyrsgrupperna är Friluftsfrämjandets verksamhet för ungdomar och unga vuxna (cirka 14 till 25 år) som brinner för friluftsliv. Här lär du känna andra i din ålder med samma intressen som du, och tillsammans ger ni er ut på aktiviter såsom paddling, vandring, cykling, fjällresor och lägerverksamhet. Allt anpassat av våra erfarna ledare efter era intressen och önskemål.

Under våren 2022 kommer vi ha en TVM grupp. 

  • Ungdomar 15 och uppåt. Vi ses oftast Söndagar enligt schema om datum för utflykter i Stockholmsregionen kl 10 till kl 15 samt några hela helger med övernattning. Gruppen kan oxå delta i något av de läger som anordnas under året av regionen eller någon annan avdelning. För närmare information kontakta Magnus Grape på e-post: magnusgrape69@gmail.com

Det finns fortfarande platser kvar i denna grupp.

Kunskap kring friluftsliv och friluftsteknik

Här deltar nybörjare tillsammans med mer erfarna ungdomar, som gärna delar med sig av sin kunskap kring friluftsliv och friluftsteknik. Träffarna präglas av gemenskap, glädje och passion för äventyr och naturupplevelser. Verksamheten är aktiv året runt inom många lokalavdelningar, så besök friluftsfrämjandet.se för att hitta din närmaste äventyrsgrupp!

Håller till i skogen, vattnet och fjällen

Förkortningen TVM står för ”tre vildmarksmål” och representerar skogen, vattnet och fjällen, de tre arenorna för verksamheten.

Vill du bli ledare? 

Vi startar gärna fler grupper om det finns intresse och söker vuxna som vill bli ledare. Läs mer här om att bli ledare. Du får gå en bra ledarskapskurs som bekostas av lokalavdelningen. 

Vad kostar det? 

Aktiviteten kostar 650 kr per barn och termin som betalas till Solna lokalförening. Barnet behöver också vara medlem i Friluftsfrämjandet. Med medlemskapet följer bl.a. tillgång till andra aktiviteter, försäkring och medlemstidning. Bli medlem i Friluftsfrämjandet här.

Frågor om barnverksamheten?

Besvaras av sektionsledare Magnus Grape på e-post: magnusgrape69@gmail.com

Frågor om Solna-Sundbybergs lokalförening besvaras även av styrelsen via e-post: solna-sundbyberg@friluftsframjandet.se

webb_talt_i_kvallsljus.jpg
ung_DSC3157_fotoCajsaRannar.jpg
ung_DSC_6683fotoCajsaRannar.jpg

Klä dig rätt

TVM Solna - Sundbyberg - Spånga - Kista

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning