Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Barn- och ungdomsverksamheter

I Söderort lokalavdelning har vi barn och ungdomsverksamhet för alla åldrar.

Det finns idag grupper för alla årskullar från Knopp upp till Frilufsare. Många av grupperna har Nackareservatet, Björkhagen, som sin bas, men vi har också några grupper som utgår från Farsta, Skarpnäck och Bagarmossen. 

På söndagar har vi grupper för flera olika åldrar som ses på samma tid och plats för att hela familjen ska kunna vara ute i naturen samtidigt. Vi har dock för tillfället ingen Familjemullegrupp (där hela familjen med systkon i åldrarna 0-6 år deltar tillsammans i samma grupp). Däremot har vi Äventyrliga familjen som riktar sig till familjer med barn primärt i skolåldern. 

Våra barngrupper är populära och vi har tyvärr ingen möjlighet att administrera en kölista. Däremot släpper vi alla lediga platser här på hemsidan. Hittar du inga grupper att anmäla sig till betyder det inte att vi inte har en grupp utan att den för närvarande inte går att anmäla sig till. Inför våren 2024 släpps de platser som blir tillgängliga i de befintliga barngrupperna i februari (de flesta 19 feb men plaster i grupper för de yngre barnen och nya grupper som börjat terminen senare kan komma upp under mars) men det kan tillkomma nya platser och grupper under våren.

Enda sättet att få en garanterad plats är genom att engagera sig som ledare. Vi startar gärna upp nya grupper så fort vi får nya ledare på plats. Hör av dig till asa.ander@friluftsframjandet.se (grenledare barn) om du är intresserad. Vi brukar ordna informationsmöten för intresserade tidig höst och tidig vår, här ligger presentation från en sådan träff som du kan titta på om du vill läsa dig till lite mer.