Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Årsmöte Exerman LA 13 mars 2023

Vårt årsmöte blir 13:e mars, boka in och anmäl dig redan nu.

ÅRSMÖTE MÅNDAG 13 MARS 2023
ANBUDSVÄGEN 75, 187 50 TÄBY
KLOCKAN 18.00

ÅRSMÖTET HÅLLES FYSISKT, MED MIDDAG OCH TÅRTA.
FÖRANMÄLAN SENAST 11/3 FÖR ATT SÄKERSTÄLLA MAT OCH TÅRTA. 

Vi börjar med att föreningen bjuder på middag och vi kan presentera oss för varandra och prata en stund. 

Därefter börjar själva årsmötet, vilket följer Friluftsfrämjandets stadgar såklart. Verksamhetsberättelsen sker både skriftligt och muntligt och tillåter frågor och kommentarer. Verksamhetsplanen presenteras också förstås, men den är ju inte detaljplanerad utan bara ungefärlig (se nedan). Årsmötet fortsätter så med alla formella punkter och utnämnanden. 

Efter själva årsmötet fixar vi fika med tårta och då kan vi också prata vidare om hur vi vill göra saker i föreningen, kanske ska nya verksamheter provas, kanske vill några prova något gammalt igen osv. Vi är ju en liten nystartad förening som ska formas efter medlemmar och ledares vilja, med livslust och folkhälsa som ledord.

Här nedan finns dagordning, verksamhetsberättels och verksamhetsplan. Ekonomiska rapporter, revisorns utlåtande och budget kommer presenteras på mötet, eftersom dessa dokument kräver revisorns arbete först.

För att delta i årsmötet behöver man inte strikt anmäla sig, men vill du få mat och tårta så är det bäst att anmäla sig senast den 11:e mars. 

Om du vill skriva motion inför årsmötet ska det göras senast 2 veckor innan mötet, dvs måndag 27 februari. Skicka din motion till alla dessa personer. Om du inte får bekräftelse på att det mottagits så måste du försöka igen på mail alt telefon 0733-503366.
anita.herbert@hotmail.com       sekreterare
berndal.hamelius@gmail.com   vice ordförande
mats_herbert@hotmail.com      ordförande

Motioner är sådana frågor som kräver BESLUT av årsmötet. En av de sista punkterna är ÖVRIGA FRÅGOR och under den punkten fattas inga beslut. 

Årsmötesdokument

DAGORDNING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2022

VERKSAMHETSPLAN 2023

STADGEÄNDRINGAR FF RIKS 2022 (Dokument beskriver stadgeändringar Riks Maj 2022)

Välkomna / Styrelsen