Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Våra ledare

Våra ledare är utbildade inom Friluftsfrämjandet, med grenspecifik kunskap, allmänt ledarskap och första hjälpen. Med på turen finns första förband. Vi har också stor hjälp av våra funktionärer och hjälpledare som också behövs för att genomföra aktiviteterna. Vill du också vara med på något sätt, så är du välkommen att kontakta oss.

Mats Herbert, kajak- och vandringsledare som gillar orekade turer där man får upptäcka saker tillsammans, att söka fina ställen på kartan och sen hitta dit. Är orienterare och längdåkare sen barnsben. Brukar leda stiglösa vandringar, kajak- och skidturer, och även nybörjarkurs i orientering och paddling. Är examinator för paddelpasset. Grenledare kajak.

 

Gunilla Hamelius, vandringsledare sedan 2020 som gillar stiglösa turer. Har just nu ett trasigt knä men hoppas komma igång med turer till hösten.

 

Anna Larsson, vandringsledare och fågelskådare som gärna tältar i skogen. Även hon ett fan av stiglösa turer.

 

Anita Herbert, vandringsledare som hållit kvällsturer och dagsturer både stadsnära och i storskogen. Orienterare sedan barnsben. Grenledare för vandring.

 

Rickard Nilsson, vandringsledare. Duktig på kartan och blivande fjälledare under utbildning.

 

Crister Bäcklund, funktionär som snart ska bli vandringsledare. Kom in i Friluftfrämjandet då han hört om våra vandringar och fastnade direkt.

 

Stefan Gran, funktionär som är en riktig resurs på kajakturer och kajakkurser. Före detta slalomstjärna. Enduroknutte med med många äventyr i bagaget.

 

Intresserade medlemmar och deltagare får gärna föreslå olika aktiviteter och bidra med olika inslag. Det kan vara att berätta om historia, fåglar, natur mm på turer, eller att fixa tipspromenad, motionsbingo, geocaching, föredrag eller något annat.

Externa ledare som vill vara med ibland och hjälpa till att bidra till våra aktiviteter är välkomna, vi samarbeter gärna. Hör av er bara. Vi har redan fått mycket sådan hjälp, och det är vi väldigt tacksamma för.

Vill du bli ledare hos oss, eller starta en ny gren, så hör av dig till oss.

 

Telefon/mailadress för att höra av sig hittar du här.