Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Gå med i FF och Exerman

... som medlem, funktionär, hang-around, prospect eller ledare...

Häng med oss på våra Friluftsaktiviteter. Eftersom vi är en ny lokalavdelning som växer vill vi gärna att ni kommer med och bidrar. Vi driver redan kajakturer och -kurser, vandring, orienterinskurs men tänker också på cykel, skidor, vintertältning och annat framgent. 

Vi är en nystartad lokalavdelning med höga ambitioner, och vi vill gärna få fler medlemmar och även fler ledare. Vår ambition är att ha attraktiva aktiviteter och locka medlemmar genom verksamhet. Redan första halvåret har vi haft massor med aktiviteter, läs gärna  https://www.friluftsframjandet.se/regioner/malardalen/lokalavdelningar/exerman/nyligen-genomforda-aktiviteter/

 

Ny medlem
Är du inte medlem i Friluftsfrämjandet ännu men vill bli det, gå till https://www.friluftsframjandet.se/engagera-dig/bli-medlem/    Där kan du välja lokalavdelningen (LA), och väljer du Exerman kommer du bli VIP hos oss, få förtur på aktiviteter mm. Man kan välja från en lista, snabbast hittar du oss genom att skriva ex... så dyker det upp i sökfältet. Man kan också söka i karta  och då hittar du en nålmarkering i Täby stax norr om Stockholm. 

 

Redan medlem som vill byta lokalavdelning till Exerman
Är du redan med i Friluftsfrämjandet och vill byta till Exerman lokalavdelning: Skriv då ett mail till support@friluftsframjandet.se och ange 1) ditt namn, 2) ditt medlemsnummer och 3) meddelandet "jag vill byta till Exerman lokalavdelning". Skriv gärna kopia på detta till någon i styrelsen i Exerman (fliken "Vår organisation") eftersom vi annars inte automatiskt får avisering om bytet.