Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Visst vill du bli ledare i Friluftsfrämjandet?

I Friluftsfrämjandet utbildar vi alla våra ledare själva inom Friluftsakademin. Alla ledare i Friluftsfrämjandet är kopplade till en lokalavdelning och det är din lokalavdelning du kontaktar när du vill bli ledare.

Så här går du till väga

Alla ledare i Friluftsfrämjandet är kopplade till en lokalavdelning och det är din lokalavdelning du kontaktar när du vill bli ledare, oavsett inom vilken gren du vill vara ledare. Lokalavdelningen har i vissa fall möjlighet att betala din utbildning och hjälpa dig in i en grupp inom det område som du vill bli ledare. Du blir tilldelad eller kan välja en lokalavdelning när du blir medlem. 

Vilken lokalavdelning tillhör jag?

Är du medlem så kan du se din lokalavdelning under Mina sidor och Min profil. Är du inte medlem så tilldelas du en lokalavdelning baserat på vart du bor i samband med när du blir medlem. Du kan även välja en lokalavdelning som du vill vara aktiv inom. 

Hur kontaktar jag en lokalavdelning?

Klicka dig fram till din lokalavdelning, du hittar dem längst upp på sidan i toppmenyn. På din lokalavdelningssida så finns kontaktuppgifter. Tänk på att våra lokalavdelningar drivs av ideella krafter och att det kan ta ett par dagar innan du får ett svar.

Grundkravet på en ledare är att du ska vara en god företrädare för organisationen och att du agerar i enlighet med vår uppförandekod och värdegrund.

 

Hitta utbildningar

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.