Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Frilufsarna

Frilufsarna – små och stora upplevelser för unga äventyrare. För barn nio till tretton år.

Lite längre bort finns lite större äventyr för de lite äldre barnen. Ryggsäcken väger lite mer och ansvaret blir lite större. Och upplevelserna med. Samtidigt finns det lekfulla och busiga kvar. Barn utvecklas olika fort och är olika sugna på spänning och äventyr. Självklart anpassas Frilufsarnas aktiviteter till de barn som är med. Frilufsarna är en lite annorlunda aktivitet utan tävling och konkurrens. Där barn får vara barn. Men samtidigt prova på att växa med en uppgift. Och få chansen att uppleva hur häftig och rent av storslagen naturen kan vara.

I Frilufsarna drar vi ut på längre turer i skog och mark. Här kan du uppleva ett annorlunda äventyr, paddla kanot i gryningen, göra vandringar och ha roligt tillsammans med kompisar runt lägerelden.

Vi lär oss även matlagning på stormkök och över öppen eld, att hitta i naturen med karta och kompass samt spännande övernattningar.

Målet är som alltid att ha roligt tillsammans. Alla hjälps vi åt och äventyret kan börja.

Våran Frilufsargrupp är full. Eventuella platser som öppnas upp läggs upp här på vår webbplats och annonseras på Facebook innan terminsstart.