Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vår verksamhet

Våra barngrupper är i full gång. Vi har oftast en barngrupp för varje årskull. Läs mer under mina äventyr där du hittar aktuella grupper inför varje terminsstart. Pågående grupper syns tyvärr inte i aktivitetshanteraren, men samtliga av våra barngrupper är fulla. Vi har tyvärr inget kösystem utan ledarna för barngrupperna lägger upp information här och på vår Facebook sida inför terminsstart. Letar du efter en plats till ditt barn är därför tipset att ha koll på våra kanaler inför terminsstart. Kan du själv tänka dig att bli ledare för en barngrupp så är ditt barn garanterad en plats.

Öppna skogsgläntan

Välkomna till Öppna skogsgläntan! För barn tillsammans med vuxen, från nyfödd och uppåt. Vi träffas vid Åsbotorp. Just nu har vi tyvärr ingen ledare som har möjlighet att genomföra öppna skogsgläntan. Vi hoppas få möjlighet att genomföra det igen. Om du själv har intresse av att bli ledare så ta kontakt med våra grenledare.


Skogsknopp

Skogsknopp - korta ben på upptäcktsfärd! För barn mellan ett och tre år i sällskap med vuxen.


Skogsknytte

Skogsknytte - den närmsta skogsbacken är nog så spännande. För barn i tre till fyra års ålder tillsammans med vuxen.


Skogsmulle

Skogsmulle® - vi ger oss ut på upptäcksfärd i naturen utan föräldrar. För barn mellan fem och sju år.


Familjemulle

Familjemulle - Ta med hela familjen ut på äventyr


Strövare

En öppen eld. Ett vindskydd. En försiktigt hanterad yxa. En grupp där alla hör till och får vara med. I strövarna får sju till nio-åringarna upptäcka både naturen och sin egen förmåga. I sin egen takt.


Frilufsarna

Frilufsarna – små och stora upplevelser för unga äventyrare. För barn nio till tretton år.


Alpin skidskola

På vintern bedriver vi alpin skid- och snowboardskola i Billingebacken.


Mountainbike

Att cykla på slingrande stigar i skog och natur är härligt. Få adrenalinet, sinnesron och friluftslivet, samtidigt. När du cyklar med Friluftsfrämjandet får du tillsammans med likasinnade växa och bli säkrare, snabbare och tryggare i din körning.