Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vår verksamhet

Våra barngrupper är i full gång. Vi har oftast en barngrupp för varje årskull. Läs mer under mina äventyr där du hittar aktuella grupper inför varje terminsstart. Pågående grupper syns tyvärr inte i aktivitetshanteraren, men samtliga av våra barngrupper är fulla. Vi har tyvärr inget kösystem utan ledarna för barngrupperna lägger upp information här och på vår Facebook sida inför terminsstart. Letar du efter en plats till ditt barn är därför tipset att ha koll på våra kanaler inför terminsstart. Kan du själv tänka dig att bli ledare för en barngrupp så är ditt barn garanterad en plats.

Öppna skogsgläntan

Välkomna till Öppna skogsgläntan! För barn tillsammans med vuxen, från nyfödd och uppåt. Vi träffas vid Åsbotorp. För att se aktuella datum ber vi er att se under mina äventyr. Våren 2021 har vi tyvärr ingen öppna skogsgläntan.


Skogsknopp

Skogsknopp - korta ben på upptäcktsfärd!


Skogsknytte

Skogsknytte - den närmsta skogsbacken är nog så spännande


Skogsmulle

Skogsmulle® - vi ger oss ut på upptäcksfärd i naturen utan föräldrar.


Familjemulle

Familjemulle - Ta med hela familjen ut på äventyr


Strövare

En öppen eld. Ett vindskydd. En försiktigt hanterad yxa. En grupp där alla hör till och får vara med. I strövarna får 7-9-åringarna upptäcka både naturen och sin egen förmåga. I sin egen takt.


Frilufsarna

Frilufsarna – små och stora upplevelser för unga äventyrare


Alpin skidskola

På vintern bedriver vi alpin skidskola i Billingebacken. Skidskolan med start i januari 2021 är fulltecknad. Anmälan till skidskola januari 2022 öppnar i höst.