Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vår Verksamhet

Öppna Skogsgläntan 0-1 år

Välkommen att upptäcka djurens värld - barn och föräldrar tillsammans i skogen! Håll utkik på facebook och aktivitesguiden för datum för våra öppna träffar!


Skogsknytte 2-4 år

Skogsknytte är en friluftsverksamhet för barn i åldern 2-4 år. För anmälan - håll utkik på hemsidans aktivitetsguide. Vid frågor mejla hammaro@friluftsframjandet.se


Skogsmulle 5-6 år

Skogsmulleverksamheten vänder sig till barn i åldern 5-6 år. Håll utkik på hemsidans aktivitetsguide för anmälan till våra olika grupper. Vid frågor mejla hammaro@friluftsframjandet.se


Strövare 7-9 år

Det här är en aktivitet för barn 7-9 år. Fokus nu är att upptäcka tillsammans och lära sig i grunderna i att tälja, göra upp eld samt bygga en lägerplats. För anmälan - håll utkik på hemsidans aktivitetsguide!


Frilufsare 10-13 år

Frilufsare riktar sig till barn som är i åldrarna 10-13 år. Här är fokus på lite mer äventyr, övernattningar och att bygga läger. För anmälan till olika grupper håll utkik på hemsidans aktivitetsguide. Har du frågor- skicka ett mejl till hammaro@friluftsframjandet.se


Tipspromenader

Kom ut i den härliga naturen på Kilene och gå våra tipspromenader, antingen 2,5 eller 5 km. Där finns frågor för både barn och vuxna. De arrangeras under höst och vår.


MTB


Alpint

Alpina sektionen i Hammarö lokalförening har utbildade instruktörer som tycker om att åka utför och kul att lära andra att åka. Varje vinter arrangerar vi skidskola i slalom och snowboard för både nybörjargrupper och fortsättningsgrupper.


Håll i form

Kom i form med Friluftsfrämjandets Håll i form-gäng! Vi har pass både inomhus på Kilenegården och utomhus, både på Kilene och i Skoghall.