Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Under vår verksamhet hittar du våra olika aktiviteter. Håll utkik här och på Facebook för aktuell information. Har du tips eller förslag på aktiviteter? Tveka inte att kontakta oss på hammaro@friluftsfrämjandet.se. LÅT ÄVENTYRET BÖRJA!

Tipspromenaderna drar igång

Nu är det en härlig tid att komma ut i skogen och njuta av höstluften. Kombinera en härlig tur i vår fina natur med Friluftsfrämjandets tipsfrågor på Kilene med start 19 september.


Tipspromenader våren 2021

Välkommen ut i skogen på vårens tipspromenader på Kilene! Söndag den 21 mars klockan 10 drar det igång, men du har möjlighet att ge dig ut när som helst under veckan. Tipspromenaderna är nämligen obemannade och frågorna är uppe hela veckan för att undvika trängsel och folksamlingar under pandemin.


Skinkmarschen blir av, men fortsatt pausad gruppträning

Årets skinkmarsch på Kilenegården blir coronasäkrad. Frågorna sitter uppe under en vecka, från söndag 13 december till söndag 20 december. Gruppträningen däremot pausas ytterligare några veckor till efter helgerna.


Inställd gruppträning

På grund av skärpta restriktioner för Värmland gällande covid-19 så ställs gruppträning för vuxna in till och med 10 december.


Nu startar höstens tipspromenader

Välkommen på våra tipspromenader på Kilene på söndagar kl 10:00-13:00 under hösten. Vi har gjort vissa coronaanpassningar för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, då vi ser till att hålla avstånd och erbjuder handsprit.


Förändrad verksamhet med anledning av coronapandemin

Friluftsfrämjandet Hammarö följer skärpta riktlinjer för verksamheten i dessa tider av coronavirusets framfart. Inomhusträningen Håll i form flyttas utomhus från och med 2 april. Tipspromenaderna fortsätter obemannade och frågorna sitter uppe hela veckan.


Verksamhet inom Friluftsfrämjandet Hammarö med anledning av coronaviruset

Friluftsfrämjandet Hammarö följer utvecklingen av coronaepedemin. Våra verksamheter fortsätter tills vidare, men läget kan komma att ändras. Vårens tipspromenader kommer att anordnas, men du kommer att få gå på egen hand.


Fira 60 år med tipspromenad, kaffe och tårta 19/5

På söndag den 19 maj är det vårens sista tipspromenad. Eftersom Friluftsfrämjandet Hammarö firar 60 år under helgen, så bjuds alla deltagare på kaffe och tårta vid målgång.


Träna med Håll i form på Kilene från 7 januari

Nytt år och nya möjligheter! Vecka 2 startar passen på Kilenegården som Håll i form håller i. Du är varmt välkommen!


Skinkmarsch på Kilene 16/12

Söndagen den 16 december är det dags för Skinkmarschen på Kilene med glögg och tipspromenad med chans att vinna julskinkor.

Visa ytterligare 9 sidor