Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2022-01-10)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Under vår verksamhet hittar du våra olika aktiviteter. Håll utkik här och på Facebook för aktuell information. Har du tips eller förslag på aktiviteter? Tveka inte att kontakta oss på hammaro@friluftsfrämjandet.se. LÅT ÄVENTYRET BÖRJA!

Håll dig i form utomhus

På grund av att Kilenegården har stängt blir det ändrade planer för Håll i form, som nu flyttar ut sin träning.


Skinkmarschen

Söndagen den 12 december är det dags för Skinkmarschen på Kilene med glögg och tipspromenad! I vinstpotten ligger Skoghall/Hammarö presentkort där du själv kan välja om du vill köpa en julskinka eller kanske en julklapp bland öns lokala handlare.


Nävgröt med fläsk på söndag 14 november

Välkommen på traditionsenlig nävgröt med fläsk på fars dag söndag den 14 november på Kilene.


Tipspromenaderna drar igång

Nu är det en härlig tid att komma ut i skogen och njuta av höstluften. Kombinera en härlig tur i vår fina natur med Friluftsfrämjandets tipsfrågor på Kilene med start 19 september.


Tipspromenader våren 2021

Välkommen ut i skogen på vårens tipspromenader på Kilene! Söndag den 21 mars klockan 10 drar det igång, men du har möjlighet att ge dig ut när som helst under veckan. Tipspromenaderna är nämligen obemannade och frågorna är uppe hela veckan för att undvika trängsel och folksamlingar under pandemin.


Skinkmarschen blir av, men fortsatt pausad gruppträning

Årets skinkmarsch på Kilenegården blir coronasäkrad. Frågorna sitter uppe under en vecka, från söndag 13 december till söndag 20 december. Gruppträningen däremot pausas ytterligare några veckor till efter helgerna.


Inställd gruppträning

På grund av skärpta restriktioner för Värmland gällande covid-19 så ställs gruppträning för vuxna in till och med 10 december.


Nu startar höstens tipspromenader

Välkommen på våra tipspromenader på Kilene på söndagar kl 10:00-13:00 under hösten. Vi har gjort vissa coronaanpassningar för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, då vi ser till att hålla avstånd och erbjuder handsprit.


Förändrad verksamhet med anledning av coronapandemin

Friluftsfrämjandet Hammarö följer skärpta riktlinjer för verksamheten i dessa tider av coronavirusets framfart. Inomhusträningen Håll i form flyttas utomhus från och med 2 april. Tipspromenaderna fortsätter obemannade och frågorna sitter uppe hela veckan.


Verksamhet inom Friluftsfrämjandet Hammarö med anledning av coronaviruset

Friluftsfrämjandet Hammarö följer utvecklingen av coronaepedemin. Våra verksamheter fortsätter tills vidare, men läget kan komma att ändras. Vårens tipspromenader kommer att anordnas, men du kommer att få gå på egen hand.

Visa ytterligare 10 sidor