Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Under vår verksamhet hittar du våra olika aktiviteter. Håll utkik här och på Facebook för aktuell information. Har du tips eller förslag på aktiviteter? Tveka inte att kontakta oss på hammaro@friluftsfrämjandet.se. LÅT ÄVENTYRET BÖRJA!

Nu startar höstens tipspromenader

Välkommen på våra tipspromenader på Kilene på söndagar kl 10:00-13:00 under hösten. Vi har gjort vissa coronaanpassningar för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, då vi ser till att hålla avstånd och erbjuder handsprit.


Förändrad verksamhet med anledning av coronapandemin

Friluftsfrämjandet Hammarö följer skärpta riktlinjer för verksamheten i dessa tider av coronavirusets framfart. Inomhusträningen Håll i form flyttas utomhus från och med 2 april. Tipspromenaderna fortsätter obemannade och frågorna sitter uppe hela veckan.


Verksamhet inom Friluftsfrämjandet Hammarö med anledning av coronaviruset

Friluftsfrämjandet Hammarö följer utvecklingen av coronaepedemin. Våra verksamheter fortsätter tills vidare, men läget kan komma att ändras. Vårens tipspromenader kommer att anordnas, men du kommer att få gå på egen hand.


Fira 60 år med tipspromenad, kaffe och tårta 19/5

På söndag den 19 maj är det vårens sista tipspromenad. Eftersom Friluftsfrämjandet Hammarö firar 60 år under helgen, så bjuds alla deltagare på kaffe och tårta vid målgång.


Träna med Håll i form på Kilene från 7 januari

Nytt år och nya möjligheter! Vecka 2 startar passen på Kilenegården som Håll i form håller i. Du är varmt välkommen!


Skinkmarsch på Kilene 16/12

Söndagen den 16 december är det dags för Skinkmarschen på Kilene med glögg och tipspromenad med chans att vinna julskinkor.


Nävgröt och fläsk på Kilene

På söndag den 11 november kan du gå tipspromenad i Kileneskogen och dessutom avnjuta nävgröt och fläsk. Passa på att fira far på Fars dag och bjud på lunch!


Start för tipspromenader i höst

På söndag är du välkommen på första tipspromenden för hösten. En aktivitet för både stora och små.


Ägglunken på Kilene 25/3

Lagom till påskhelgen har du chansen att fylla på äggförrådet! Söndag den 25 mars är du välkommen på Ägglunken, tipspromenaden där du får lika många ägg som du har rätta svar.


Dags för vårens tipspromenader!

Varje söndag från 18 mars och till och med hela april (dock uppehåll under påskdagen) är du välkommen på tipspromenad på Kilene.

Visa ytterligare 5 sidor