Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Gruppersättningar

Varje termin utbetalas följande till varje grupp

För att få gruppersättningen måste varje grupp utse en ledare som ansvara för gruppkassan. Denna ledare meddelar sitt kontonummer till kansliet som betalar ut ersättningen.

Knopp 250 kr

Knytte 300 kr

Mulle 350 kr

Mulle i förskolan 200 kr

Strövare som utgår från Malmö 200 kr/grupp + 30 kr/deltagare

Strövare som inte utgår från Malmö 200 kr/grupp + 60 kr/deltagare

Lufsare 200 kr/grupp + 40 kr/deltagare + *reseersättning på max 250 kr/deltagare

Familjemulle och Äventyrliga familjen 25 kr/barn

*För lufsargrupper som inte åker buss kan man ansöka om ytterligare reseersättning för transport med Skånetrafiken på max 300 kr/deltagare, detta betalas ut mot terminsplanering där det framgår var man ska åka och vad det är beräknat att kosta eller mot kvitto från Skånetrafiken.

Åker man med bil utgår vi från att man samåker 4 personer i varje bil och kan då istället få ersättningen ovan för de mil man kör.

Fyll i blanketten som finns på denna sida och redovisa till kansliet för reseersättning. Tänk på att det finns en flik i filen för buss/tågresor och en för bilresor. Använd lämplig flik.

Lämna in ansökan för vårtermin senast den 30 juni och för hösttermin ska du lämna in senast den 31/12. Ersättning betalas endast ut om ansökan kommer in i tid. 

Förslag att använda gruppersättningen till: 

Knytte: luppburkar, kåsor, tygmärken, skattjakt, ev. pysselmaterial m.m.

Mulle: luppburkar, kåsor, tygmärken, ev. briketter om ni ska grilla vid ev. familjeträff/avslutningsgång, skattjakt, hittavilse-paket, mulleadventskalender m.m.

Strövare/Lufsare: Gas till stormkök, chokladpulver (ögonkakao), krabberluringredienser, durkslag/skärbräda till trangia, (Multidisc), strövargodis, m.m.

RESEERSÄTTNING FÖR LUFSARGRUPPER