Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Ledarinformation Skridskoskola

Info för ledare i skridskoskolan

På kansliet jobbar

Åsa Sandberg malmo@friluftsframjandet.se eller 040-271121, 072-5780601, ansvarig för bla. Strövare, Lufsare, Mulle i förskolan och Skridskoskolan m.m.

Marie Lindahl marie.lindahl@friluftsframjandet.se eller 072-5780602 (främst onsdagar) ansvarig för Öppna skogsgläntan, Skogsknopp, Skogsknytte, Skogsmulle.

Ledarforum på Facebook

Vi har ett ledarforum för ledare i Malmö lokalavdelning på Facebook som du gärna får gå med i. Sök Friluftsfrämjandet Malmö ledarforum på Facebook och skicka en förfrågan för att komma med i denna slutna grupp.

Anmälan till skridskoskolan

Tänk på att all anmälan av verksamheten görs via hemsidan

Kommer det barn till ishallen som inte är anmälda, be barnen ta kontakt med kansliet för info malmo@friluftsframjandet.se, stäm alltid av om vi har barn i kö innan du lovar något nytt barn plats.

Sportadmin

I Sportadmin kan alla ledare se vilka barn som är med i respektive grupp. Där rapportera man också närvaron, för mer info om närvarorapportering klicka här

Förbandmaterial

I materialskåpen i ishallarna finns förbandsmaterial att använda vid olycka. Upptäcker ni att något saknas eller tar slut i förbandlådorna/väskorna, köp nytt och skicka kvittot till kansliet för ersättning.

Lånehjälmar till föräldrar

Om det kommer föräldrar som kan vara med på isen och inte har hjälm så finns det några lånehjälmar i varje ishall. Ingen går på isen utan hjälm.

Rabatt för ledarbarn

Alla ledare får 25% rabatt på sina barns verksamhetsavgifter.