Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Öresa 2024

Hej alla ni som ser fram mot årets öresa.

Efter förra årets fina öresa, där vi bodde och cyklade på Öland, har vi från några deltagare fått förfrågan om var vi skall cykla i år. Vi har även fått önskemål om att förlägga årets öresa till Åland.

Med detta i beaktande och för att vara vara säkra på att få bra boende, så har Gunnel o Roger bokat 8 boende (fördelat på 4 bungalows och 4 Chalet under perioden 20 - 23 augusti på Eckerö camping på Åland. Samtliga boenden har vardagsrum med kök, badrum med dusch, sovrum, (bungalow har två sovrum)

För mer info om stugorna och campingen, gå in på

Www.eckerocamping.ax

Eckerö Camping & Stugor (skaguddsvägen 24, Eckerö, 22270, Finland 

Samtliga sängar är färdig bäddade med sängkläder + handduk. Slutstädning ingår, men ser gärna att ni tar ut sopporna och diskar efter er.

Stugorna är bokade via Booking.com och priserna för 3 nätter är EUR 225,66 för bungalow och EUR 201,99 för Chalet.

(Rogers Mastercard kommer att debiteras hela summan för bokade boende den 11 augusti, så eventuella avbokningar måste ske innan dess) Ingen avbokningsavgift tas ut vid avbokning före den 11 augusti.

Hur och när betalningen till Roger skall göras meddelas senare.

Att vi valt att boka 8 stugor är grundat på dom senaste årens stora deltagarintresse. (Givetvis finns möjlighet att justera antalet stugor om vi inte fyller bokningen eller om behov av flera stugor uppkommer)

Ser tacksamt fram mot era anmälningar före den 30 juni, så att vi kan reglera antalet stugor.

Som vanligt gäller först till kvarn. Anmälan görs till

gunnel@wassbo.com.

Cykelhälsningar/ Gunnel o Roger