Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Kajakprogram 2024

Preliminärt planeras följande måndagspaddlingar:

  1. 27 maj Flaten – Börgölsån, Åke, Åsa, Lennart
  2. 3 juni Näfssjön södra, Åsa
  3. 10 juni Annsjön, Lennart
  4. 17 juni Lindalssjön, Åsa, Åke
  5. 24 juni Bleklången, Åsa
  6. 1 juli Skuten, Åke
  7. 8 Juli Älgsjön, Åsa
  8. 29 juli Holpen, Åsa
  9. 5 Augusti Östjuten, Lennart
  10. 12 Augusti Skiren, Åke

Även i år siktar vi på någon  i vår skärgård någon lämplig helgdag i augusti/september: Stendörren, Mon, Tyrislöt, Fyrudden?

Måndagspaddlingarna startar normalt kl. 18.00 – då är alla klara att sjösätta. Vissa lite längre turer kommer vi att eventuellt starta kl 17.00 istället . Alla paddlingar fastställs och utlyses för ca en vecka innan på Äventyrskalendern och då kan man anmäla sig via denna, men man kan även anmäla sig på plats.

Alla som deltar måste vara simkunniga, ha flytväst samt reservkläder i vattentät påse och sittbrunnskapell. Det senare är obligatoriskt att ha med, men användning bara obligatoriskt vid blåst (och lämpligt vid regn). Vi håller ett lugnt tempo. 

Vill du hyra kajak så går det bra (vi har fyra stycken att hyra ut för 50 kr/gång för medlem och 150 kr för icke medlem som önskar prova på en gång). Paddel, kapell o flytväst finns att låna. Kajakerna finns i Lunddalen och uthämtning/återlämning måste koordineras via ledaren för turen. Du kan behöva tillgång till bil med takräcke.

I varje paddling ingår ett stopp för fika, så medtag matsäck.

Välkomna

Lennart, Åsa, Åke

Bilden är tagen av Lennart i Dovern, som var sista paddlingen förra säsongen.