Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Roller

Styrelsemedlem, hjälpledare, ledare, funktionär, valberedare, kassör, rekryteringsansvarig... Alla behövs och är viktiga i föreningen. Med skilda kompetenser och roller bidrar vi i det betydelsefulla arbetet för folkhälsa och livsglädje. Tillsammans är vi starka!

Styrelsemedlemmar

Lokalavdelningens styrelse utgör navet i arbete kring att erbjuda äventyr för föreningens medlemmar. Styrelsen utvecklar verksamheten, rekryterar och vårdar ledare och medlemmar, arbetsleder, har arbetsgivaransvar, sköter administration och ekonomi.


Grenledare

En grenledare är en person som har någon typ av utökat ansvar/sammanhållande funktion i en, eller flera, grenar. Hen är i stor utsträckning det sociala “kittet” i ledargänget och är ofta själv aktiv ledare eller har ledarerfarenhet i ryggsäcken.


Rekryteringsansvarig

När en lokalavdelningen utser en person som ansvarig för ledarrekrytering så kan lokalavdelningen arbeta mer medvetet med, och stärka fokus på,  ledarrekrytering samt introduktion av nya ledare.


Valberedning

Valberedningen är ett förberedande organ i lokalavdelningen som i viss mån styr framtiden genom att föreslå kandidater till styrelsen. De som är med i valberedningen ska inte sitta med i styrelsen.