Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Våra verksamheter

Vi har framför allt verksamhet för barn, ungdomar och för barnfamiljer som vill uppleva friluftslivet tillsammans. För vuxna medlemmar har vi en aktiv sektion med kunniga och erfarna ledare inom kajak och vi erbjuder vandringar i våra fina naturområden.

Barn- och ungdomsverksamhet

Vi har flera olika barngrupper från de allra yngsta barnen i Öppna Skogsgläntan (0-2 år), Skogsknytte och Skogsmulle till äldre barn och ungdomar i Strövare, Frilufsare och TVM. Vi har även grupper för familjer såsom Familjemulle och Äventyrliga Familjen. Du hittar alla grupper under sidan Barnverksamhet.

Kajak 

Inom kajak ordnar vi både längre turer med övernattningar, bassängträningar, samt kurser i paddling för dig som vill lära dig paddling från grunden. 

Vandring

Våra medlemmar är mycket intresserade av gemensamma upplevelser i de fina naturområden som vi har tillgång till i våra kommuner. Vi genomför vandringsturer, med och utan teman, genom skogar i och runt omkring våra kommuner. Vi behöver fler ledare som kan planera och genomföra verksamhet, kontakta oss i styrelsen om du är intresserad av att utbilda dig till vandringsledare inom Friluftsfrämjandet. Vi lever som vi lär, denna utbildning genomförs i naturen under en helg.

Långfärdsskridsko

Vi har utbildningar och turer tillsammans med andra föreningar inom Stockholmsalliansen. När du har gått en introduktionsutbildning (eller kan visa att du har motsvarande kunskaper) får du tillgång till skridskonätet där du kan läsa israpporter och anmäla dig till utlysta turer. Kontakta styrelsen för mer information.

Fjäll

Bland våra medlemmar finns ett stort intresse för att uppleva fjällen på sommaren och vintern, för vandring och skidåkning. Förutsättningen för fler aktiviteter inom dessa områden är fler ledare. Är du intresserad av att leda grupper inom dessa områden? Kontakta oss i styrelsen så berättar vi mer.