Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsknytte

Barn 3-4 år

I skogsknytte får det minsta barnen uppleva naturen på nära håll. Lekar och sånger gör vistelsen i naturen rolig. Tillsammans med föräldrar, andra vuxna och ledare, får varje skogsknyttebarn lära känna det som lever. Barnen blir vän med stubbar, kottar, myror och maskar. Ju yngre barnet är när det får sin första kontakt med naturen desto större blir intresset för naturen under resten av livet. Vistelse i naturen ger små barn hälsa och välbefinnande.

Vill du starta en Knyttegrupp?

Efterfrågan på Knytte är idag stor. Vi önskar att vi kunde ge plats åt alla barn som vill vara med, men vi saknar idag ledare för att göra detta möjligt. Vill du, eller känner du någon som vill hjälpa oss att ge barnen en chans att få uppleva naturen på nära håll? Vi hjälper dig att komma igång genom utbildning och rådgivning. Kontakta vår grenledare för mer information.

Värt att tänka på

Du och ditt barn bör ha kläder som passar för väderleken. Vi är ute året runt, även när det regnar eller snöar. Ta gärna med lite extra kläder till ditt barn, som reserv om det plaskas mycket i pölar eller geggas i lera