Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsmulle

Barn 5-6 år

Skogsmulle är barnens vän och fantasifigur i skogen. Mulle kommer till barnen för att leka, sjunga och berätta om naturen. Skogsmulle är spännande för barn i lek- och sagoåldern och sätter deras fantasi i rörelse. Genom lekar upptäcker barnen naturen och får lära sig om skogens vanligaste växter och djur. I skogbackarna får de uppleva naturens små och stora under. Skogsmulleskolan tillfredställer barnens nyfikenhet och upptäckarglädje samt utvecklar ett ansvar för det som lever. Skogsmulle är symbolen för hänsyn.

Vill du starta en Mullegrupp?

Efterfrågan på Mulle är idag stor. Vi önskar att vi kunde ge plats åt alla barn som vill vara med, men vi saknar idag ledare för att göra detta möjligt. Vill du, eller känner du någon som vill hjälpa oss att ge barnen en chans att få uppleva naturen på nära håll? Vi hjälper dig att komma igång genom utbildning och rådgivning. Kontakta vår grenledare för mer information.

Vår älskade Mulle

Skogsmulle är en symbol för hänsyn i naturen. Att lära sig att vara aktsam i det lilla perspektivet, gör oss medvetna om vår inverkan på naturen och grundlägger en ekologisk förståelse.