Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bo i Smörnäs

Bo i Smörnäs. Du är alltid välkommen att stanna en eller flera nätter hos oss i Smörnäs. Här nedan kan du läsa om vilka alternativ som finns. Tänk på att det är är väldigt populärt att bo här så var gärna ute i god tid!

Storstugan

Storstugan är den gamla bondgårdens bostadshus. Idag används den främst som kursgård av bl.a. skolklasser. Stugan har modernt kök och el. Stugan har 22 sängplatser. Vi erbjuder inte längre extra sovmadrasser. Ta med egna sängkläder inlk täcken. Sängarna är fördelade på 3 rum. Boendet saknar toalet. Det finns utedass och man badar i sjön.

Lillstugan

Lillstugan är en charmig 4-bäddstuga, utrustad med vedkamin, en bäddsoffa med ytterligare två sovplatser samt dusch och toalett. Den har ett komplett kök med kyl, frys, spis och mikro. Egen altan med morgonsol och utsikt över Lundbosjön ligger vid gaveln. Ca 50 m till brygga och bad. Lämplig för barnfamiljen eller det mindre sällskapet. Täcken och kuddar finns men ta med egna sängkläder och lakan

Logen

Det finns cirka 20 platser på sovloftet, madrasser tas med själv. Sovloftet ligger i den östra delen av logen och det finns även en stor yta med bord och stolar. Perfekt för stora sällskap. Ta med egen sovsäck

Sjöstugan

Är vårt nytillskott och som tidigare har varit en bastu. Stugan är lämplig för den lilla familjen eller om man är ensam och bara vill njuta. Den har en underbar sjöutsikt och närhet till badbryggan, även handikappvänlig. Det finns en familjesäng, en liten köksavdelning samt toalett och dusch. Täcken och kuddar finns men ta med egna sängkläder och lakan.

Tälta

Du är välkommen att  tälta på "udden". Vill du använda dass, sopkärl och vatten anmäl dig och betala en serviceavgift i caféet.

 

Öppettider Smörnäs

2024 Smörnäs är öppet alla dagar från den 6.e maj till 6.e september. Öppettider 9:00-19:00