Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsmulle och skogens värld

Skogsmulle och skogens värld är Friluftsfrämjandets breda barnverksamhet får barn i alla åldrar upptäcka och utforska naturen.

Det är många som är intresserade av att delta i Friluftsfrämjandets barnverksamhet och vi söker alltid nya ledare till våra grupper. Vill du att ditt barn skall vara med i någon av våra grupper så tveka inte att bli ledare eller hjälpledare. 

Du behöver inte vara expert - ett intresse räcker långt liksom att vilja upptäcka naturen tillsammans med barn. Har du egna barn eller barnbarn i passande ålder är det ett fint sätt att umgås och att träffa andra barn. 

Har du frågor eller funderingar på att bli ledare är du välkommen att kontakta Linnea Christiansson på 070-6941274 eller [Mail] linnea.christiansson@friluftsframjandet.se 

---- 

Skogsknopp för 2-3 åringar [Länk:]
där vi upptäcker naturen i närområdet tillsammans med mamma, pappa eller annan vuxen som är med.  

Skogsknytte för 3-4 åringar[LÄNK:]
 där vi tillsammans med mamma, pappa eller annan vuxen utforskar naturen i sin egen takt, med hela kroppen och alla sinnen. 

Skogsmulle för 5-6 åringar. [LÄNK: ]
Tillsammans med Skogsmulle förstår vi sambanden i naturen. 

Familjemulle-för hela familjen. [LÄNK: ]
Det här är en Skogsmullegrupp där även syskon och andra familjemedlemmar är välkomna.  

 För att boka in dig och ditt barn behöver den som ska vara med i verksamheten vara medlem i Friluftsfrämjandet. Som medlem får du tillgång till tusentals olika äventyr, över hela Sverige och året runt. Dessutom får du Magasin Friluftsliv hem i brevlådan 4 gånger/år och fina medlemserbjudanden som gör utrustning, upplevelser och resor lite billigare. Du stöttar även vårt arbete för allemansrätten och friluftsliv för alla.