Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Kajak

Friluftsfrämjandet är en organisation som har till ändamål att främja en aktiv fritid genom ett varierat friluftsliv och därigenom verka för folkhälsa, livsglädje och gemenskap med likasinnade. Att paddla kajak är ett fantastiskt bra sätt att uppleva och komma nära naturen. Vår ambition är att kunna erbjuda allt från kortare prova-på turer, grundkurser och kamratpaddlingar till längre utfärder med övernattning i tält.

Med hänsyn till den rådande pandemin Covid-19, är tyvärr all organiserad kajakpaddling inom Gävle LA inställd under våren/sommaren 2020.

Vi hoppas kunna hålla kamratpaddlingar till hösten.

Våra kamratpaddlingar anpassas efter deltagarna och vi paddlar ungefär en mil per kväll. Själklart gör vi ett stopp för fika.

Uppdateringar och sena ändringar annonseras närmare här samt på vår Facebooksida.

Är du nybörjare och vill ha en introduktion till kajak? Har du paddlat förut men saknar egen kajak och vill följa med ut på våra paddlingar? Ta kontakt med grenledare Marina (se nedan). Du kan också nå oss via Facebooksidan.

Håll utkik på vår Facebook-sida, sök efter "Friluftsfrämjandet Gävle" på Facebook. Sidan är öppen, så du behöver inte vara inloggad.

https://www.facebook.com/friluftsframjandet.gavle

--------------------------------------------------------------------

Tips! Du hittar även turförslag på Paddla Gästrikland, en del av Naturkraft Gästrikland www.naturkraft-gestrikland.se/paddla/

Läs även om teknik, material och säkerhet i transportstyrelsen brochyr "Råd och tips till dig som vill paddla kanot". Den tar upp både kanadensare och kajak. Du hittar den här: rad_och_tips_till_dig_som_vill_paddla_kanot.pdf

Kontakt:
Marina Leino
Grenledare kajak
Gävle LA
marina.leino@friluftsframjandet.se