Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Lön- och redovisningsansvarig till I Ur och Skur Utveckling AB

Har du känsla för siffror, service och ett verksamhetsperspektiv där du nyttjar din kompetens inom lön och redovisning till lärande och utveckling? Passa på att söka tjänsten som lön- och redovisningsansvarig hos I Ur och Skur Utveckling, och arbeta för en mer rörlig och hållbar livsstil för nästa generation!

Din möjlighet

I rollen som lön- och redovisningsansvarig hos I Ur och Skur Utveckling får du möjligheten att i en växande organisation arbeta som stöd till skolor, förskolor, ledning och anställda i  lön och redovisningsfrågor. Du rapporterar till ekonomichefen och tillsammans med två kollegor ansvarar du för den löpande redovisningen och löneberedningen inom koncernen. Du kommer även agera bollplank för rektor i organisationens prognosscenarion.

Huvudsakliga ansvarsområden:  

 • Stöd till rektorer med löne- och ekonomikompetens
 • Ansvara för löneberedning mot dina förskolor/skolor enligt gällande lagar och avtal
 • Löpande redovisning i korrelation med budget och tidplan
 • Redovisning av moms, sociala avgifter och skatt
 • Budget- och prognosuppföljning
 • Månadsvis avstämning av balansräkning och resultatanalys
 • Leverantörsreskontra, kundreskontra samt hantering av fakturor

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du är en noggrann och strukturerad person som har förmåga att se detaljerna. På ett serviceinriktat och pedagogiskt sätt stöttar du rektorer och medarbetare med ekonomiska frågor. Du trivs i en prestigelös miljö och med ett flexibelt förhållningssätt arbetar du för att skapa samarbeten samtidigt som du bidrar till effektivisering och utveckling av verksamheten. Till sist tror vi att du har en insikt kring strategiska frågor och vilja att utvecklas vidare i strategiskt arbete med ekonomifrågor.

Dessutom har du:

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Arbetat med hela löneprocesser
 • Erfarenhet av löne-, ekonomi-, och budgetsystem
 • Goda kunskaper i Excel och Office-paketet

Det är meriterande om du tidigare arbetat i lönesystemet Visma samt redovisningssystemet Hogia.

Om Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling AB

Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling AB är ett modernt, ansvarsfullt och effektivt förskole- och skolkoncept byggt på utomhuspedagogik, Friluftsfrämjandets ideella syfte och I Ur och Skurs starka varumärke.

I Ur och Skur skall aktivt bidra till att fler barn i Sverige, oavsett bakgrund, kommer ut i naturen, utvecklar kunskap om hållbar livsstil och uppnår bättre hälsa. Detta genom att driva, sprida och kvalitativt utveckla konceptet samt överta och starta egna verksamheter, erbjuda utbildningar, föreläsningar och teckna avtal med licenstagare av konceptet. Bolagets vinst ska återinvesteras i fortsatt utveckling av I Ur och Skur Utveckling AB. Bolaget är helägt dotterbolag till Friluftsfrämjandet Riksorganisation.

Företaget har arbetat långsiktigt för tillväxt i samarbete med olika partners, kommuner och fastighetsägare. Bolaget kommer framåt att fortsätta att utveckla organisationen, förskolor, skolor och I Ur och Skur-pedagogiken.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm, Hägersten. Flyttar i september 2022 till Alsnögatan (Danvikstull)

Ansökan

Ansökan görs här: Lön- och redovisningsansvarig till I Ur och Skur Utveckling AB - PeopleProvide

Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

I denna rekrytering samarbetar I Ur och Skur Utveckling AB med PeopleProvide. Vi tar tyvärr inte emot personliga ansökningar via mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Ankarström, therese.ankarstrom@peopleprovide.se.