Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

TVMare: Att åka på ting första gången

2016-09-20

Många TVMare anser att Tingen är bland det roligaste som finns. Vi välkomnar och uppmuntrar därför nya tingsdeltagare att komma och prova på!

Vi hoppas att ni kommer trivas, ha kul och lära känna många nya människor. Under lördagen kommer vi ha en aktivitetsrunda, där du får pröva på olika roliga aktiviteter. Vi kommer dela in tinget i olika grupper, och det är en bra chans att lära känna TVMare från olika delar av landet medan ni samarbetar, tävlar eller roar er. Om du vill veta mer om tinget, vad som kommer hända och hur det fungerar, kolla på sidan "Lägerinfo" i menyn.

Många lokalavdelningar har gemensamma vindskydd. Om du vet att du har en lokalavdelning där folk ska åka, kan du ju prata med dem och se om det finns plats i vindskyddet för dig. Är man helt ensam från sin lokalavdelning kan man utan problem klämma in sig i något annat vindskydd också, för den delen. Lokalavdelningar är även bra för att samåka till och från tinget med ­ kontakta lägerarrangörerna om du vill hitta lämpliga "grannar". Om du undrar hur du ska komma till tinget, kolla på sidan "Hitta till tinget".

Ledare för TVM­grupper

Även som ledare är du så klart välkommen på tinget. Om din grupp består av yngre ungdomar (12­13 år) rekommenderas att en ledare följer med. Det kommer alltid finnas folk runt omkring som kan hjälpa till eller vägleda när det behövs. Om du vill skicka med en ledare men inte har möjlighet, hör av dig så fixar vi en "låneledare" som kan se till din grupp.

Det kommer garanterat finnas fler ledare än du på tinget! Om du inte är intresserad av att vara med på aktivitetsrundan eller liknande, kommer det finnas folk att umgås med, dricka lite kaffe och utbyta erfarenheter med personer som har samma roll som du. Men såklart får du gärna vara med på aktiviteterna oavsett ålder!

Anmäl dig här!

Anmäl dig redan idag till Tinget! Skynda innan sista anmälningsdagen...

Anmäl dig

Viktig info