Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Så reser du till Mellantinget

2016-07-13

Vi tingsarrangörer vill påminna om att det är bra att boka tågbiljetter till tinget så snart som möjligt, för att få ett bättre pris!

Förslagsvis kan man resa med tåg till Göteborgs Centralstation. Därifrån kan man ta en buss ut till Sätila Kyrka, varifrån det bara är cirka 3 km promenad till lägerplatsen. Vi kommer köra viss tyngre packning. Bilar kan åka hela vägen fram till lägerplatsen, till en mindre parkering där man tyvärr inte kan stå parkerad över helgen, men man kan lasta av och på.

Se vart vår tältplats är på google maps!

Så åker du med buss

Att åka buss den sträckan är inte alltid rak, ibland kan man behöva byta buss i Landvetter eller Hällingsjö Källarbacken. Vi föreslår därför att ni undersöker vilken buss ni vill ta och kollar upp resväg. Detta kan göras på till exempel västtrafik.se eller resrobot.se.

För att resa med kollektivtrafik i Göteborgsområdet behövs ett busskort. Detta går att köpa på vilken pressbyrå som helst, men det görs väl smidigast på Centralstationen om man ändå kommer dit.

TVM Mälardalen reser gemensamt

TVM Mälardalen har redan arrangerat en gemensam resa till tinget - för er finns information på mail eller Facebook. För skåningar kan det förslagsvis vara smart att slå ihop er till en familjebiljett och resa med Öresundståget.

Om ni behöver hjälp eller har frågor, hör av er.

Lägeransvariga: Fredrik Nyberg: fredrik.nyberg@amm.gu.se, Samuel Nyberg: samuelnyberg98@gmail.com