Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

 • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
 • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Hur anmäler jag mig?

2016-09-20

Anmälan görs här på Friluftsfrämjandets webbsida. För att anmäla dig behöver du vara medlem i Friluftsfrämjandet. Att anmäla sig är enkelt.

Så här gör du: 

 1. http://www.friluftsframjandet.se/lat­aventyret­borja/hitta­aventyr/vildmarksaventyr/tvm­­­aventyrsgrupper/mellanting­2016­­­harry­potter­ting/
 2.  Klicka på knappen "Boka" till höger på sidan.
 3. Välj vilken grupp du vill vara med i.
 4. Betala in din anmälningsavgift till vårt postgiro 794041­4, och märk betalningen med "MT16 [Ditt namn] [Köket/Nyting om du anmält dig till något av dem].
 5. Du är nu anmäld!

Avgiften för anmälan är 160 kr. Om du anmäler dig till Nytinget eller köket, kostar det extra 240 kr, dvs sammanlagt 400 kr. Kom ihåg att en anmälan till Nytinget inkluderar köket, men inte tvärtom! Om du vill veta mer om Nytinget och köket, klicka på respektive länk i menyn.

I grundanmälan ingår:

 • ­ En planerad aktivitetsrunda
 • ­ Lägerservice med slanor, vatten, bajamajor etc
 • ­ Tygmärke, unikt för just detta ting
 • ­ Tingshäfte med information och lite annat smått och gott

Observera att om man inte anmält sig till tinget innan ordinarie anmälningstid är slut, kan man komma dit iallafall och betala sin anmälan på plats. Då ökar dock anmälningsavgiften till 240 kr, och man förlorar möjligheten att vara med i köket eller på nytinget. Vi tar emot betalningar med swish eller kontant på lägerplatsen.

Har man anmält sig, men inte betalat till vårt postgiro, är sista datum att göra det på den 4:e oktober. Efter det får man istället betala på plats med swish eller kontant, och avgiften ökar till 240 kr (dvs 480 för kök eller nyting, om man anmält sig dit).

Jag kan inte anmäla mig!

Om du inte kan logga in, prova med följande:

 • ­ Om du har glömt bort ditt medlemsnummer (användarnamn) så vill vi tipsa om att det numera även går att logga in med personnummer.
 • ­ Funktionen "glömt lösenord" där du får ett nytt lösenord skickat till den e­postadress som finns inlagd bland dina kontaktuppgifter i friluftsframjandet.se
 • ­ Kontakta medlemsservice på rikskontoret via medlem@friluftsframjandet.se eller under telefontiden på vardagsförmiddagar, http://www.friluftsframjandet.se/kontakta­oss/

Om du av någon annan anledning inte kan anmäla dig till tinget, tveka inte att höra av dig till lägerarrangörerna, så ska vi försöka lösa problemet åt dig. Vi kan även svara på frågor du har.

Anmäl dig här!

Anmäl dig redan idag till Tinget! Skynda innan sista anmälningsdagen...

Anmäl dig

Viktig info