Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Jobba hos oss

Vill du vara med och bidra till att fler kommer ut i naturen? Här listar vi lediga jobb inom Friluftsfrämjandet. Du kan även engagera dig ideellt, läs mer under Engagera dig!

CFO med finansieringsansvar

Friluftsfrämjandets utvecklingsresa fortsätter och vi inrättar nu en ny tjänst som CFO. Vi söker dig som vill vara med och stärka vår organisation, skapa en hållbar ekonomi och genom detta bidra till ökad folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen.


Redovisningsassistent

Nu söker vi dig som är redovisningsassistent med bred kompetens inom både kund- och leverantörsreskontra. Uppdraget är en visstidsanställning på 80%, 15 mars - 31 augusti 2021 med möjlighet till förlängning och utökning av arbetstid.


Organisationsanalytiker

Friluftsfrämjandets utvecklingsresa fortsätter och vi inrättar nu en ny tjänst inom organisationsutvecklingsteamet som Organisationsanalytiker. Vi söker dig som vill vara med och stärka vår organisation genom att främja medlemsutvecklingen samt utveckla föreningsdemokratin och genom detta bidra till ökad folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen. Vi befinner oss i en expansiv fas där efterfrågan och engagemanget för vår verksamhet ökar. Är du den vi söker? Låt äventyret börja!