Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

För ledare

Friluftsfrämjandet drivs av många ideella ledare och funktionärer. Du hittar oss exempelvis som mulleledare, kajakledare eller vandringsledare. Men också i kaféet i Bastungen eller utmed Dalbostigen på Mulles dag, i styrelsen och i sektionsarbetet.

Utbilda dig! Friluftsfrämjandet erbjuder löpande utbildningar av olika slag för såväl rutinerade som nya ledare. Läs mer om vad som är på gång i Region Väst. Är du intresserad av att gå en utbildning hör med din sektionsledare eller med styrelsen.

Ledarträff: Tredje helgen i november har vi varje år ledarträff för alla ledare i Vänersborgs lokalavdelning. Då tar vi upp aktuella frågor, lär oss något nytt, umgås och äter något gott.

Ännu inte ledare? Som ledare eller funktionär får du uppleva mycket kul friluftsliv och trevligt umgänge, gå fina utbildningar, få rabatterade priser på varor och aktiviteter, åka på Ledarveckor i Idre m.m. Låter det bra? Vill Du veta mer? Läs information på Friluftsfrämjandets hemsida.

Och hör av dig till oss på epost: vanersborg@friluftsframjandet.se

 

För dig som varit ute och rekognoserat inför turer finns möjlighet att får reseersättning. Har du haft eget utlägg får du också ersättning för det.

När du redovisar deltagaravgifter och intäkter/kostnader i samband med aktivitet skickar du in en dagkassarapport.

Ifyllda blanketter skickas till kassören.