Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

För ledare

Friluftsfrämjandet drivs av ideella ledare och funktionärer. Du hittar oss exempelvis som mulleledare, kajakledare eller vandringsledare. Men också i kaféet i Bastungen eller på Mulles dag, i styrelsen och i sektionsarbetet. På denna sidan finns information som är bra att ha för dig som är ledare/funktionär i Friluftsfrämjandet i Vänersborg.

Utbilda dig! Friluftsfrämjandet erbjuder löpande utbildningar av olika slag för såväl rutinerade som nya ledare. Läs mer om vad som är på gång i Region Väst. Är du intresserad av att gå en utbildning hör med din sektionsledare eller med styrelsen.

Ledarträffar: varje år anorndas ledarträffar för alla ledare i Vänersborgs lokalavdelning. Då tar vi upp aktuella frågor, lär oss något nytt, umgås och äter något gott. 2024 års gemensamma ledarträff blir den 14 september!

Krishantering: Handlingsplan vid kriser 240414.docx här hittar du information och hjälp kring hantering av krissituationer som kan uppstå.

Ännu inte ledare? Som ledare eller funktionär får du uppleva mycket kul friluftsliv och trevligt umgänge, gå fina utbildningar, få rabatterade priser på varor och aktiviteter, åka på fortbildningar och inspirationsdagar m.m. Låter det bra? Vill Du veta mer? Läs information på Friluftsfrämjandets hemsida.

Vänersborgs lokalavdelning ordnar också några gånger per år informationsträffar - Vad innebär det att vara ledare i Friluftsfrämjandet? Håll utkik bland aktiviteterna här på hemisdan och på Facebook. 

Och hör av dig till oss på epost: vanersborg@friluftsframjandet.se

 

För dig som varit ute och rekognoserat inför turer finns möjlighet att får reseersättning. Har du haft eget utlägg får du också ersättning för det.

När du redovisar deltagaravgifter och intäkter/kostnader i samband med aktivitet skickar du in en dagkassarapport.

Ifyllda blanketter skickas till kassören.